90 nens i nenes participen en l'Estiu Lúdic d'Alfafar

Alfafar, 14/08/2019

El área de Bienestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar ha impulsado un verano más el programa “Estiu Lúdic”, una escola de estiu als CEIP La Fila i Orba per a menors d'entre 3 i 14 anys empadronats a Alfafar, i amb els quals es realitza algun tipus d'intervenció des del departament de Serveis Socials de l'consistori.

Un total de 90 nens i nenes participen durant els mesos de juliol i agost en aquest projecte amb el qual l'Ajuntament pretén potenciar la igualtat d'oportunitats i oferir als nens i nenes de les famílies més vulnerables del municipi un espai d'oci i diversió durant els mesos d'estiu.

A més d'activitats educatives, jocs populars, tallers de manualitats i artístics, projecció de pel·lícules i les sortides previstes a la platja de Pinedo i de la piscina de l'Vedat a Torrent, Estiu Lúdic ofereix un esmorzar i un àpat diari amb la qual es pretén garantir les necessitats mínimes d'alimentació dels i les menors més vulnerables de la localitat.

Amb aquesta nova edició de l'Estiu Lúdic, L | Alfafar segueix apostant per un projecte d'igualtat d'oportunitats que va néixer com a menjador social i que s'ha desenvolupat al llarg de les seves edicions ampliant l'oferta per a les famílies i convertint-se en una iniciativa sòlida perquè les i els menors gaudeixin de el període de vacances independentment de les seves circumstàncies familiars.

Alfafar, 14/08/2019

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament d’Alfafar ha impulsat un estiu més el programa “Estiu Lúdic”, una escola d’estiu en els CEIP La Fila i Orba per a menors de 3 jo 14 anys empadronats a Alfafar, i amb els quals es realitza algun tipus d’intervenció des del departament de Serveis Socials del consistori.


Un total de 90 xiquets i xiquetes participen durant els mesos de juliol i agost en aquest projecte amb el qual l’Ajuntament pretén potenciar la igualtat d’oportunitats i oferir als xiquets i xiquetes de les famílies més vulnerables del municipi un espai d’oci i diversió durant els mesos d’estiu.


A més d’activitats educatives, jocs populars, tallers de manualitats i artístics, projecció de pel·lícules i les eixides previstes a la platja de Pinedo i a la piscina del Vedat a Torrent, Estiu Lúdic ofereix un esmorzar i un menjar diari amb la qual es pretén garantir les necessitats mínimes d’alimentació dels i les menors més vulnerables de la localitat.


Amb aquesta nova edició del Estiu Lúdic, l’Ajuntament d’Alfafar continua apostant per un projecte d’igualtat d’oportunitats que va nàixer com a menjador social i que s’ha desenvolupat al llarg de les seues edicions ampliant l’oferta per a les famílies i convertint-se en una iniciativa sòlida perquè les i els menors gaudisquen del període vacacional independentment de les seues circumstàncies familiars.