Oberta la presentació de candidatures per als premis "Alfafar en Igualtat"

Alfafar, 12/02/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d'Igualtat, ha iniciat els preparatius de la XIV edició dels premis "Alfafar en Igualtat". Uns guardons emmarcats en la celebració de l' Dia Internacional de la Dona, que es commemora el 8 de març, i que busquen reconèixer la tasca, trajectòria i aportació a la lluita per la igualtat de gènere tant de dones com d'entitats o associacions del municipi.

les persones interessades en participar en aquests guardons han de presentar la sol·licitud per registre d'entrada en el Servei d'Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament o el barrio Orba o en el Espai de Igualtat (carrer de l' sol, 10) del municipi abans de que ve 22 de febrer.

En aquesta ocasió, les bases dels reconeixements de "Alfafar en Igualtat" recullen una categoria de caràcter individual, "Dona rellevant d'Alfafar 2020", dos reconeixements a entitats que fomenten la igualtat de gènere i d'oportunitats entre treballadores i treballadors, "Entitat Rellevant d'Alfafar 2020" i "Empresa amb polítiques de Alfafar 2020 "i una menció honorífica, si procede.

Així, las mujeres homenajeadas en las categorías individuales serán reconocidas por su trabajo “no remunerado” y en numerosas ocasiones poco valorado que conlleva la gestión del ámbito doméstico y familiar (limpieza, alimentació, cuidados, etcétera.), una labor fundamental pero invisibilizada que l’Ajuntament quiere poner en valor, així com dones que han destacat en qualsevol àmbit, social, político, cultural o deportivo, o han puesto en marcha una nueva empresa fomentando así el empoderamiento económico y la creación de empleo.

Alfafar, 12/02/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Igualtat, ha iniciat els preparatius de la XIV edició dels premis “Alfafar en Igualtat”. Uns guardons emmarcats en la celebració del Dia Internacional de la Dona, que es commemora el 8 Marc, i que busquen reconéixer la labor, trajectòria i aportació a la lluita per la igualtat de gènere tant de dones com d’entitats o associacions del municipi.

Les persones interessades a participar en aquests guardons hauran de presentar la sol·licitud per registre d’entrada en el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament o el barri Orba o en el Espai de Igualtat (carrer del Sol, 10) del municipi abans del pròxim 22 de febrer.

En aquesta ocasió, les bases dels reconeixements de “Alfafar en Igualtat” recullen una categoria de caràcter individual, “Dona rellevant d’Alfafar 2020”, dos reconeixements a entitats que fomenten la igualtat de gènere i d’oportunitats entre treballadores i treballadors, “Entitat Rellevant d’Alfafar 2020” i “Empresa amb polítiques d’Alfafar 2020” i una menció honorífica, si escau.

Així, les dones homenatjades en les categories individuals seran reconegudes pel seu treball “no remunerat” i en nombroses ocasions poc valorat que comporta la gestió de l’àmbit domèstic i familiar (neteja, alimentació, cures, etcètera.), una labor fonamental però invisibilitzada que l’Ajuntament vol posar en valor, així com dones que han destacat en qualsevol àmbit, social, polític, cultural o esportiu, o han posat en marxa una nova empresa fomentant així l’apoderament econòmic i la creació d’ocupació.