Accesibilidad

Declaració d'accessibilitat

Declaració d'accessibilitatReial Decret 1112/2018, d' 7 de setembre, Declaració d'accessibilitat, Declaració d'accessibilitatDeclaració d'accessibilitat (UE) 2016/2102 Declaració d'accessibilitat, d' 26 d'octubre de 2016.

Declaració d'accessibilitat https://www.alfafar.es/, Declaració d'accessibilitat.

Declaració d'accessibilitat

Declaració d'accessibilitat 1112/2018 Declaració d'accessibilitat.

Declaració d'accessibilitat

Declaració d'accessibilitat:

 1. Declaració d'accessibilitat 1112/2018
 2. ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius [● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius 9.12.3 ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius 301549:2019 ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius (● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius)]
 3. ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius, ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius, ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius. [● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius 9.1.4.1 ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius 301549:2019 ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius]
 4. ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius. [● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius 9.1.4.5 ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius 301549:2019 ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius]
 5. ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius [● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius 9.3.3.3 ● Alguns vídeos pregravats al lloc web no disposen d'àudio descripció o mitjans alternatius 301549:2019 Suggeriment davant d'errors]
 • Suggeriment davant d'errors

Suggeriment davant d'errors.

 • Suggeriment davant d'errors
 • Suggeriment davant d'errors 20 de setembre de 2018 Suggeriment davant d'errors. Suggeriment davant d'errors.
 • Suggeriment davant d'errors, Suggeriment davant d'errors, Suggeriment davant d'errors.
 • Suggeriment davant d'errors 20 de setembre de 2018 Suggeriment davant d'errors.

Suggeriment davant d'errors

Suggeriment davant d'errors15 Suggeriment davant d'errors 2020.

El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme 9/4/2020.

El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme: 15 d'abril de 2020.

El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme

El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme (El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme) del RD 1112/2018) com, por ejemplo:

 • El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme.
 • El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme.
 • El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme.

El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme:

 • El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme 1112/2018
 • El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme:
  • El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme 1112/2018 El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme 3, El mètode emprat per preparar la declaració ha estat una autoavaluació duta a terme 4.
  • Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada.

Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada, Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada, Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada, Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada, Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada.

Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada, Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada.

Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada

Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada, Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada, Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada, Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada 12.5, Continguts que estan exempts del compliment dels requisits d'accessibilitat per imposar una càrrega desproporcionada. Igualment es podrà iniciar una reclamació en cas que hagi transcorregut el termini de vint dies hàbils sense haver obtingut resposta.

Igualment es podrà iniciar una reclamació en cas que hagi transcorregut el termini de vint dies hàbils sense haver obtingut resposta. formulario Igualment es podrà iniciar una reclamació en cas que hagi transcorregut el termini de vint dies hàbils sense haver obtingut resposta., Igualment es podrà iniciar una reclamació en cas que hagi transcorregut el termini de vint dies hàbils sense haver obtingut resposta. 39/ 2015, d' 1 d'octubre, Igualment es podrà iniciar una reclamació en cas que hagi transcorregut el termini de vint dies hàbils sense haver obtingut resposta..

Igualment es podrà iniciar una reclamació en cas que hagi transcorregut el termini de vint dies hàbils sense haver obtingut resposta..