Alfafar obre el termini de sol·licituds per als ajuts de Pla Resistir

  • S'ha obert el termini de sol·licitud després de la publicació de les bases de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.
  • Les persones interessades podran realitzar el tràmit a través de la seu electrònica durant 30 dies naturals.

Alfafar, 23/02/2021

L'Ajuntament d'Alfafar ha obert el procés d'admissió de sol·licituds per a les Ajudes Parèntesi de l' Pla Resistir de la Generalitat Valenciana de suport a les persones autònomes i microempreses d'Alfafar. Les persones interessades podran presentar les seves instàncies fins al pròxim 24 de març a les 23:59.

Les persones interessades podran presentar les seves sol·licituds en un termini de 30 dies naturals des de la publicació de les bases de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la província, per la qual cosa s'accepten instàncies des d'aquest dimarts 23 de febrer.

La tramitació d'aquestes ajudes es realitza exclusivament de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alfafar, en https://alfafar.sedelectronica.es/. Els ajuts es concediran en règim de concurrència competitiva, amb criteri de valoració la data i hora d'entrada de les sol·licituds completes en el sistema.

Aquest programa d'ajuts directes està cofinançat entre la Generalitat Valenciana (62,5% dels fons), la Diputació de València (22,5%) i el mateix consistori d'Alfafar (15%).  L'Ajuntament d'Alfafar invertirà en aquestes ajuts un total de 85.099,20 euros, que se sumaran als fons provincials i autonòmics fins a sumar un total de 567.328 euros.

Les persones autònomes o microempreses beneficiàries podran rebre una ajuda directa de 2.000 euros, que s'incrementarà en 200 euros addicionals per cada persona ocupada al seu càrrec, amb un màxim de 10 persones per empresa. Aquestes subvencions podran destinar a cobrir despeses corrents des d'abril de 2020, és a dir, des que es va iniciar la pandèmia.

Podran beneficiar-se de aquests ajuts els sectors més afectats, com són el de comerç a l'detall, hotels i allotjaments turístics, hostelería, restauració i oci nocturn, activitats culturals i artístiques, o activitats esportives, recreatives i d' entreteniment, entre d'altres.

Pla Resistir

Els ajuts Parèntesi s'engloben dins de el Pla Resistir, que té com a objectiu ajudar a empreses, autònoms i treballadors a fer front a les restriccions que avui entren en vigor, especialment per als sectors de l'hostaleria, el turisme, l'oci i les activitats artístiques i culturals.

Aquest pla s'articula en quatre blocs: ajudes directes a empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO; ajudes específiques per a sectors amb un perjudici sostingut durant tota la pandèmia; nous instruments financers de l'Institut Valencià de Finances (IVF); i el fons de cooperació municipal, ajudes Parèntesi, acordat amb diputacions i ajuntaments.

Alfafar obri el termini de sol·licituds per a les ajudes del Pla Resistir

    zero
  • S’ha obert el termini de sol·licitud després de la publicació de les bases de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.
  • Les persones interessades podran realitzar el tràmit a través de la seu electrònica durant 30 dies naturals.

Alfafar, 23/02/2021

L’Ajuntament d’Alfafar ha obert el procés d’admissió de sol·licituds per a les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana de suport a les persones autònomes i microempreses d’Alfafar. Les persones interessades podran presentar les seues instàncies fins al pròxim 24 de març a les 23.59.

Les persones interessades podran presentar les seues sol·licituds en un termini de 30 dies naturals des de la publicació de les bases de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província, per la qual cosa s’accepten instàncies des d’este dimarts 23 de febrer.

La tramitació d’estes ajudes es realitza exclusivament de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alfafar, a https://alfafar.sedelectronica.es/. Les ajudes es concediran en règim de concurrència competitiva, amb criteri de valoració la data i hora d’entrada de les sol·licituds completes en el sistema.

Este programa d’ajudes directes està cofinançat entre la Generalitat Valenciana (62,5% dels fons), la Diputació de València (22,5%) i el mateix consistori d’Alfafar (15%). L’Ajuntament d’Alfafar invertirà en estes ajudes un total de 85.099,20 euros, que se sumaran als fons provincials i autonòmics fins a sumar un total de 567.328 euros.

Les persones autònomes o microempreses beneficiares podran rebre una ajuda directa de 2.000 euros, que s’incrementarà en 200 euros addicionals per cada persona ocupada a càrrec seu, amb un màxim de 10 persones per empresa. Estes subvencions podran destinar-se a cobrir despeses corrents des d’abril de 2020, és a dir, des que es va iniciar la pandèmia.

Podran beneficiar-se d’estes ajudes els sectors més afectats, com són el de comerç al detall, hotels i allotjaments turístics, hostaleria, restauració i oci nocturn, activitats culturals i artístiques, o activitats esportives, recreatives i d’entreteniment, entre altres.

Pla Resistir

Les ajudes Parèntesis s’engloben dins del Pla Resistir, que té com a objectiu ajudar empreses, autònoms i treballadors a fer front a les restriccions que hui entren en vigor, especialment per als sectors de l’hostaleria, el turisme, l’oci i les activitats artístiques i culturals.

Este pla s’articula en quatre blocs: ajudes directes a empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO; ajudes específiques per a sectors amb un perjudici sostingut durant tota la pandèmia; nous instruments financers de l’Institut Valencià de Finances (IVF); i el fons de cooperació municipal, ajudes Parèntesi, acordat amb diputacions i ajuntaments.