Alfafar acull la presentació del llibre "10 grans pioneres valencianes" en el marc del "Bibliomercat"

Alfafar, 05/02/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Mercats, acull la presentació del llibre "10 grans pioneres valencianes ", de Juan Ramón Barat. L'acte, que es troba emmarcat en la iniciativa "Bibliomercat", se celebrarà aquest divendres 7 de febrer a les 18.30h al Mercat Municipal d'Alfafar i comptarà amb la presència, a més de l' autor, dels professors de literatura Pascual Casañ, de la Universitat Jaume I de Castelló, i de María José Plans.

Més, durant la presentació, 10 alumnos y alumnas del taller de lectura de “Més Vida als Anys”, el programa dirigit a la població més gran de l'municipi, tindran l'ocasió de llegir fragments de l' llibre.

La iniciativa "Bibliomercat" naixia a 2018 amb l'objectiu de dinamitzar el Mercat Municipal d'Alfafar. Així, es defineix com un espai d'intercanvi bibliogràfic dirigit a tota la població d'Alfafar ubicat en un punt de la zona interior de l'Mercat Municipal i que ofereix una selecció de llibres de accés gratuït amb temàtica diversa perquè les i els usuaris de l'mercat puguin disposar també d'un moment de lectura a la pausa de les seves compres o mentre gaudeixen dels serveis gastronòmics que ofereixen algunes parades de mercat.

Amb l'organització d'aquesta presentació, "Bibliomercat" fa un pas més en la posada en marxa d'activitats en el marc d'aquesta iniciativa a el mateix temps que posa a disposició de la ciutadania un espai d'oci i literatura dins el mercat promovent un lloc d'intercanvi ciutadà.

Alfafar, 05/02/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Mercats, acull la presentació del llibre “10 grans pioneres valencianes”, de Juan Ramón Barat. L’acte, que es troba emmarcat en la iniciativa “Bibliomercat”, se celebrarà aquest divendres 7 de febrer a les 18.30h en el Mercat Municipal d’Alfafar i comptarà amb la presència, a més de l’autor, dels professors de literatura Pascual Casañ, de la Universitat Jaume I de Castelló, i de Maria José Plans.

A més, durant la presentació, 10 alumnes i alumnes del taller de lectura de “Més Vida als Anys”, el programa dirigit a la població més major del municipi, tindran l’ocasió de llegir fragments del llibre.

La iniciativa “Bibliomercat” naixia en 2018 amb l’objectiu de dinamitzar el Mercat Municipal d’Alfafar. Així, es defineix com un espai d’intercanvi bibliogràfic dirigit a tota la població d’Alfafar situat en un punt de la zona interior del Mercat Municipal i que ofereix una selecció de llibres d’accés gratuït amb temàtica diversa perquè les i els usuaris del mercat puguen disposar també d’un moment de lectura en la pausa de les seues compres o mentre gaudeixen dels serveis gastronòmics que ofereixen algunes parades del mercat.

Amb l’organització d’aquesta presentació, “Bibliomercat” fa un pas més en la posada en marxa d’activitats en el marc d’aquesta iniciativa al mateix temps que posa a la disposició de la ciutadania un espai d’oci i literatura dins del mercat promovent un lloc d’intercanvi ciutadà.