Alfafar s'adequa l'espai infantil de la Biblioteca Municipal central

Alfafar, 10/02/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Biblioteques, ha dut a terme l'adequació de l'espai infantil de la Biblioteca Municipal central. l'actuació, que ha comptat amb un pressupost de prop de 4.000 €, ha consistit en la reparació de terra i la renovació de l'mobiliari. Aquest últim punt encara està pendent de realitzar a la espera d'ubicar en aquest espai les prestatgeries i la resta de mobiliari previst. Així, l'espai infantil obrirà les portes a el públic quan compti amb tot l'equipament necessari en la seva adequació.

En ese sentido, ia causa de la ubicació d'aquesta àrea dins la biblioteca, l'edifici havia estat tancat durant la setmana passada i avui ha obert les seves portes per a l'ús i gaudi de l' veïnat.

La rehabilitació integral i restauració de la Biblioteca Municipal central d'Alfafar, antic Sindicat Arrosser i declarat Bé d'Interès Cultural, finalitzar fa mesos, però a causa de diferents dificultats administratives quedava per adequar l'espai infantil. En el marc d'aquesta actuació, que va estar dividida en tres fases, es va dur a terme la reparació i sanejament de la coberta, el arreglo y recuperación del suelo original de la sala principal, la mejora de la accesibilidad de la puerta principal y de los aseos, la restauración de las carpinterías exteriores e interiores de todas las estancias de la Biblioteca, y la recuperación de la pintura original de la fachada.

Alfafar, 10/02/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Biblioteques, ha dut a terme l’adequació de l’espai infantil de la Biblioteca Municipal central. L’actuació, que ha comptat amb un pressupost de prop de 4.000€, ha consistit en la reparació del sòl i la renovació del mobiliari. Aquest últim punt encara està pendent de realitzar a l’espera de situar en aquest espai les prestatgeries i la resta de mobiliari previst. Així, l’espai infantil obrirà les seues portes al públic quan compte amb tot l’equipament necessari en la seua adequació.

En aquest sentit, i a causa de la ubicació d’aquesta àrea dins de la biblioteca, l’edifici havia romàs tancat durant la setmana passada i hui ha obert les seues portes per a l’ús i gaudi del veïnat.

La rehabilitació integral i restauració de la Biblioteca Municipal central d’Alfafar, antic Sindicat Arrosser i declarat Bé d’Interés Cultural, va finalitzar fa mesos, però a causa de diferents dificultats administratives quedava per adequar l’espai infantil. En el marc d’aquesta actuació, que va estar dividida en tres fases, es va dur a terme la reparació i sanejament de la coberta, l’arranjament i recuperació del sòl original de la sala principal, la millora de l’accessibilitat de la porta principal i de les condícies, la restauració de les fusteries exteriors i interiors de totes les estades de la Biblioteca, i la recuperació de la pintura original de la façana.