Alfafar augmenta els programes de serveis socials en 2020

Alfafar, 14/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar ha incluido en su presupuesto municipal para 2020, que ascendeix a un total de 17,6 milions d'euros, un augment per als programes de serveis socials de la localitat.

Així, aquesta pujada pressupostària preveu un augment de les transferències a famílies destinant 29.200,84 euros més a la partida d'emergència social, i 20.000 euros més per a la d'ajuda domiciliària.

D'altra banda, els comptes municipals contemplen també un augment total de el programa d'assistència social primària de 138.494,75 euros. Així mateix, durant aquest any 2020 es preveu un augment de personal de l'equip social de base, i la implementació de serveis com la mediació intercultural, entre d'altres.

Més, la regidoria de Benestar Social adquirirà un programa informàtic per agilitzar els tràmits i millorar la comunicació ciutadana amb l'Administració.

D'aquesta manera, l'Ajuntament continua apostant pel reforç dels seus serveis socials, una àrea en la qual, des de fa anys, s'ha convertit en la bandera de l'equip de govern d'Alfafar amb accions com les Aules Col·labora per a les i els més petits o el servei gratuït d'assistència jurídica Hipotecària en matèria de desnonaments.

Alfafar, 14/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar ha inclòs en el seu pressupost municipal per a 2020, que ascendeix a un total de 17,6 milions d’euros, un augment per als programes de serveis socials de la localitat.

Així, aquesta pujada pressupostària contempla un augment de les transferències a famílies destinant 29.200,84 euros més a la partida d’emergència social, jo 20.000 euros més per a la d’ajuda domiciliària.

D'altra banda, els comptes municipals contemplen també un augment total del programa d’assistència social primària de 138.494,75 euros. Així mateix, durant aquest any 2020 es preveu un augment del personal de l’equip social de base, i la implementació de serveis com la mediació intercultural, entre altres.

A més, la regidoria de Benestar Social adquirirà un programa informàtic per a agilitar els tràmits i millorar la comunicació ciutadana amb l’Administració.

D’aquesta manera, l’Ajuntament continua apostant pel reforç dels seus serveis socials, una àrea en la qual, des de fa anys, s’ha convertit en la bandera de l’equip de govern d’Alfafar amb accions com les Aules Col·labora per a les i els més xicotets o el servei gratuït d’Assistència Jurídica Hipotecària en matèria de desnonaments.