Alfafar augmenta i millora les seves equipacions esportives a través d'una subvenció de la Diputació

  • Una segona taula de taula al Sequer de Nelot o un nou graderia en el Camp de Futbol Municipal són algunes de les millores en els equipaments municipals.
  • Els centres educatius públics La Fila, Orba, Rabisancho la 25 d'abril també han rebut cistelles, porteries i pilotes entre altre material esportiu.

Alfafar, 02/02/15:

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la campanya de subvencions per a l'adquisició d'equipament esportiu convocada per la Diputació de València, va realitzar recentment diferents adquisicions per dotar amb diferent material al Camp de Futbol Municipal, Assecat Nelot i escoles públiques CEIP Fila, CEIP Orba, EPEI Rabisancho, i l'IES 25 d’abril, amb el qual es pretén reforçar qualitat de l'ensenyament esportiu en el nostre municipi.

Entre les inversions realitzades, per una quantia propera als 25.000 €, estar la construcció d'un altre graderia al Camp de Futbol Municipal que dóna resposta a la demanda de seients per part dels i les usuaris de la instal·lació.

Així mateix, es va completar el tatami que cobreix el gimnàs del CEIP Orba, es va instal·lar una altra taula de ping pong a la Plaça Sequer de Nelot i es va distribuir divers material entre els centres educatius públics abans esmentats com cistelles de bàsquet, porteries de futbol, pilotes, o material psicomotriu entre d'altres, segons les peticions efectuades per aquests a l'Ajuntament d'Alfafar, amb la finalitat de millorar i en alguns casos ampliar l'equipament esportiu amb el qual explicaven.