Alfafar celebra des d'avui un any més la Setmana de la Dona

  • Xerrades, campionats, teatre, esbarjo-cross, qui, exposició, conferències i altres moltes activitats es donaran cita a Alfafar des d'avui fins al 29 de març.
  • El 8 de març, Dia Internacional de la Dona, se celebrarà la lectura del Manifest per la Igualtat a la Plaça de l'Ajuntament.
Alfafar, 20/02/15:
L'Ajuntament d'Alfafar ha iniciat aquest matí la celebració d'un calendari d'actes programats per a la Setmana de la Dona 2015, pel consistori i les entitats del municipi, sota el lema "Sembrem Igualtat”.
Des d'avui i fins el proper 29 de març, se succeiran xerrades, campionats, teatre, sense esbarjo transversal, qui, una exposició, conferències i una llarga llista d'activitats en commemoració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, en el qual se celebrarà la lectura del Manifest per la Igualtat al migdia a la Plaça de l'Ajuntament.
Abans d'això, el 6 de març se celebrarà la Gala de Lliurament de Premis "Alfafar en Igualtat 2015" al Centre Municipal de Majors del Casc Antic, on posteriorment es celebrarà el "Sopar del Dia de la Dona".
Alguns dels actes que més assistents congregaran en aquesta ocasió seran el "Runcancer de la AECC”, la "Marxa a Peu per la Igualtat", o el tradicional Rastrillo Solidari organitzat per l'Associació de Veïns del Parc Alcosa-Els Alfafalares, que celebra ja la seva XIII edició.