Alfafar celebra el carnestoltes amb els nens i nenes del municipi,,es,Van participar totes les escoles del municipi en una cercavila i posterior concentració a la Plaça de l'Ajuntament,,es,disfresses,,es,música i ball per celebrar el carnaval,,es,Els nens i nenes d'Alfafar,,es,han participat en el carnaval preparat per al seu gaudi,,es

Alfafar celebra el carnestoltes amb els nens i nenes del municipi,,es,Van participar totes les escoles del municipi en una cercavila i posterior concentració a la Plaça de l'Ajuntament,,es,disfresses,,es,música i ball per celebrar el carnaval,,es,Els nens i nenes d'Alfafar,,es,han participat en el carnaval preparat per al seu gaudi,,es.
  • Participaron todos los colegios del municipio en un pasacalle y posterior concentración en la Plaça de l’Ajuntament.
  • Disfraces, música y baile para celebrar el carnaval.
Alfafar, 16/02/2018:
Los niños y niñas de Alfafar, han participado en el carnaval preparado para su disfrute. Tots els centres del municipi han participat en una cercavila acompanyats d'una xaranga i posteriorment en la Plaça de l'Ajuntament s'ha gaudit d'una animació on la música i el ball ha estat el protagonista,,es,Una tarda on els nens i nenes de s'han divertit disfressant d'allò que els agrada,,es,cantant i ballant,,es,acompanyats de pare,,es,mare,,es,familiars i professors,,es,Alfafar celebra els carnestoltes amb els xiquets i xiquetes del municipi,,ca,Van participar tots els col,,ca.
Una tarde donde los niños y niñas de han divertido disfrazándose de aquello que les gusta, cantando y bailando, acompañados de padre, madre, familiares y profesores.
Carnaval
Alfafar celebra els carnestoltes amb els xiquets i xiquetes del municipi.
  • Van participar tots els col·legis del municipi en una cercavila i posterior concentració en la Plaça de l’Ajuntament,,ca,Disfresses,,ca,música i ball per a celebrar els carnestoltes,,ca,Els xiquets i xiquetes d’Alfafar,,ca,han participat als carnestoltes preparats per al seu gaudi,,ca,Tots els centres del municipi han participat en una cercavila acompanyats d’una xaranga i posteriorment en la Plaça de l’Ajuntament s’ha gaudit d’una animació on la música i el ball ha sigut el protagonista,,ca.
  • Disfresses, música i ball per a celebrar els carnestoltes.
Alfafar, 16/02/2018:
Els xiquets i xiquetes d’Alfafar, han participat als carnestoltes preparats per al seu gaudi. Tots els centres del municipi han participat en una cercavila acompanyats d’una xaranga i posteriorment en la Plaça de l’Ajuntament s’ha gaudit d’una animació on la música i el ball ha sigut el protagonista. Una vesprada on els xiquets i xiquetes d’han divertit disfressant-se d’allò que els agrada,,ca,cantant i ballant,,ca,acompanyats de pare,,ca,gran,,ro,familiars i professors,,ca, cantant i ballant, acompanyats de pare, mare, familiars i professors.