Alfafar celebra el Dia Internacional de l'Jazz amb un festival en línia

Alfafar, 27/04/2020

La vuitena edició de Festival Sedajazz canvia la plaça de la vila per les noves tecnologies i s'adapta així a la situació actual. El proper 30 d'abril, amb motiu del Dia Internacional de l'Jazz, l’Ajuntament d’Alfafar y el colectivo de músicos Sedajazz ofrecen un festival a través de la red social Instagram.

La iniciativa, impulsada conjuntamente por el área de Cultura de l’Ajuntament d’Alfafar y Sedajazz Colectivo de Músicos, permet un any més gaudir de les actuacions de diverses agrupacions, entre ellas, Chris Cheek des de Nova York, David Pastor des de Barcelona, Thaïs Morell de Brasil o Kontxi Lorente de València, entre d'altres.

La impossibilitat de celebrar l'habitual concert en commemoració pel Dia Internacional de l'Jazz, aquest s'ha transformat en un festival en línia a través de la xarxa social Instagram. Amb aquest aquest esdeveniment, l'Ajuntament vol reforçar la seva aposta per la música i la cultura.

Els diferents artistes i col·lectius que participen en aquesta edició es connectaran en els seus respectius perfils d'Instagram a l'hora indicada en el cartell per oferir un variat festival amb representació de l'jazz, flamenc, música brasilera o fusió de música i poesia.

Con la celebración de Sedajazz, l’Ajuntament d’Alfafar consolida una cita cultural y familiar muy esperada en el municipio y se suma al Día Internacional del Jazz que se conmemora cada 30 d'abril. Una jornada que té com a objectiu sensibilitzar al públic general sobre les virtuts de la música jazz com a eina educativa i com a motor per a la pau,,es,la unitat,,es,el diàleg i la inclusió,,es,La Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar ja es prepara per a commemorar per seté any consecutiu el Dia Internacional del Jazz amb la celebració aquesta vesprada del festival Sedajazz,,ca,una marató de concerts a partir de les,,ca,hores en el qual participaran més de,,ca,músics i es tocaran diferents estils de música,,ca, la unidad, el diálogo y la inclusión.

Alfafar, 27/04/2020

La huitena edició del Festival Sedajazz canvia la plaça del poble per les noves tecnologies i s’adapta així a la situació actual. El pròxim 30 d’abril, amb motiu del Dia Internacional del Jazz, l’Ajuntament d’Alfafar i el col·lectiu de músics Sedajazz ofereixen un festival a través de la xarxa social Instagram.

La iniciativa, impulsada conjuntament per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alfafar i Sedajazz Col,,ca,lectiu de Músics,,ca,permet un any més a les i els veïns del municipi gaudir de les actuacions de diverses agrupacions,,ca,Jove Big Band,,en,Combos i IJD Ensemble,,en,en una marató de música en directe,,ca,aquesta edició del festival Sedajazz comptarà amb la participació del saxofonista valencià de rellevant trajectòria Perico Sambeat,,ca,qui oferirà una actuació especial acompanyat per la Big band del Taller Sedajazz,,ca,Amb la celebració de Sedajazz,,ca·lectiu de Músics, permet un any més gaudir de les actuacions de diverses agrupacions, entre elles, Chris Cheek des de Nova York, David Pastor des de Barcelona, Thaïs Morell des del Brasil o Kontxi Lorente des de València, entre altres.

La impossibilitat de celebrar l’habitual concert en commemoració pel Dia Internacional del Jazz, aquest s’ha transformat en un festival online a través de la xarxa social Instagram. Amb aquest aquest esdeveniment, l’Ajuntament vol reforçar la seua aposta per la música i la cultura.
Els diferents artistes i col·lectius que participen en aquesta edició es connectaran en els seus respectius perfils d’Instagram a l’hora indicada en el cartell per a oferir un variat festival amb representació del jazz, flamenc, música brasilera o fusió de música i poesia.

Amb la celebració de Sedajazz, l’Ajuntament d’Alfafar consolida una cita cultural i familiar molt esperada en el municipi i se suma al Dia Internacional del Jazz que es commemora cada,,ca,Una jornada que té com a objectiu sensibilitzar al públic general sobre les virtuts de la música jazz com a eina educativa i com a motor per a la pau,,ca,la unitat,,ca,el diàleg i la inclusió,,ca,Alfafar celebra el Dia Internacional del Jazz amb una marató de concerts,,es 30 d’abril. Una jornada que té com a objectiu sensibilitzar al públic general sobre les virtuts de la música jazz com a eina educativa i com a motor per a la pau, la unitat, el diàleg i la inclusió.