Alfafar celebra la Feria Medieval de Sant Sebastià

Alfafar, 16/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su concejalía de Cultura, organiza este fin de semana la Feria Medieval con motivo de la festividad de Sant Sebastià en la Plaça de l’Ajuntament de Alfafar.

La Feria Medieval, que estarà en marxa des de la tarda de divendres, quedará oficialmente inaugurada el sábado 18 a partir de les 12:00 h. Un acto, que donarà pas a nombroses activitats programades en horari de matí i tarda entre les quals s'inclouen cercaviles teatrals, sesiones de cuentacuentos, espectáculos de recreación histórica, teatre de titelles o exhibicions d'aus rapinyaires i de lluita de cavallers.

Més, durante todo el fin de semana, els veïns i veïnes del municipi podran gaudir de la tradicional mercat amb diversos llocs gastronòmics i artesanals i de múltiples demostracions i tallers d'oficis antics tant àrabs com cristians.

L'Ajuntament d'Alfafar vol convidar a les i els veïns del municipi a participar en una de les cites festives més esperades i concorregudes del nostre municipi que, un any més posa, a disposició de tota la ciutadania una àmplia oferta d'oci, cultura y gastronomía para el disfrute de toda la familia.

Pots accedir a la programació de la Fira Medieval de Sant Sebastià aquí.

Alfafar, 16/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Cultura, organitza aquest cap de setmana la Fira Medieval amb motiu de la festivitat de Sant Sebastià en la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar.

La Fira Medieval, que estarà en marxa des de la vesprada del divendres, quedarà oficialment inaugurada el dissabte 18 a partir de les 12.00 h. Un acte, que donarà pas a nombroses activitats programades en horari de matí i vesprada entre les quals s’inclouen cercaviles teatrals, sessions de contacontes, espectacles de recreació històrica, teatre de titelles o exhibicions d’ocells rapaços i de lluita de cavallers.

A més, durant tot el cap de setmana, els veïns i veïnes del municipi podran gaudir del tradicional mercat amb diversos llocs gastronòmics i artesanals i de múltiples demostracions i tallers d’oficis antics tant àrabs com cristians.

L’Ajuntament d’Alfafar vol convidar a les i els veïns del municipi a participar en una de les cites festives més esperades i concorregudes del nostre municipi que, un any més posa, a la disposició de tota la ciutadania una àmplia oferta d’oci, cultura i gastronomia per al gaudi de tota la família.

Pots accedir a la programació de la Fira Medieval de Sant Sebastià ací.