Alfafar celebra la fiesta del Cristo de los Desamparados

Alfafar, 07/11/2019

La Germandat de l'Crist dels Desemparats celebra durant aquesta setmana les festes en honor a l'Crist dels Desemparats de la parròquia Santa Fe de el Barri Orba. En el marc d'aquesta celebració, que va començar dissabte passat 2 de novembre, han tingut lloc diferents activitats que seguiran durant aquest cap de setmana amb el lliurament de premis de el concurs de dibuix i la gran sopar solidari de la germanor aquest divendres 8 de novembre o el concert oració de el cantant Nico Montero el dissabte dia 9. La festa culminarà aquest diumenge dia 10 amb la Solemne Processó de l'Santíssim Crist dels Desemparats.

Serà llavors quan el Sant recorrerà els carrers de barri de la localitat acompanyat de membres de la corporació municipal, l'Associació Cultural Alfafar – Balladanses, la Agrupación Musical Orba, confrares convidats, fallers i diversos fidels d'Alfafar en una jornada festiva en què també se celebrarà la Solemne Missa en honor a l'Crist i que finalitzarà amb focs artificials.

Alfafar, 07/11/2019

La Germanor del Crist dels Desemparats celebra durant aquesta setmana les festes en honor al Crist dels Desemparats de la parròquia Santa Fe del Barri Orba. En el marc d’aquesta celebració, que va començar dissabte passat 2 de novembre, han tingut lloc diferents activitats que seguiran durant aquest cap de setmana amb el lliurament de premis del concurs de dibuix i el gran sopar solidari de la germanor aquest divendres 8 de novembre o el concert oració del cantant Nico Montero el dissabte dia 9. La festa culminarà aquest diumenge dia 10 amb la Solemne Processó del Santíssim Crist dels Desemparats.

Serà llavors quan el Sant recorrerà els carrers del barri de la localitat acompanyat de membres de la Corporació Municipal, l’Associació Cultural Alfafar – Balladanses, l’Agrupació Musical Orba, confrares convidats, fallers i diversos fidels d’Alfafar en una jornada festiva en la qual també se celebrarà la Solemne Missa en honor al Crist i que finalitzarà amb focs artificials.