Alfafar celebra la festa en honor a Sant Gaietà

Alfafar, 08/08/2019

Les i els veïns del carrer Sant Gaietà han celebrat com cada 7 d'agost la seva tradicional festa en honor al Sant, 1 jornada d'oci i tradició organitzada pels propis veïns i veïnes en col·laboració amb l'àrea de Festes de l'Ajuntament d'Alfafar.

La cercavila celebrat a partir de les 19:00 hores va iniciar una tarda nit de tradició i festa que va incloure la missa en honor a Sant Cayetano i el recorregut posterior del Sant pel carrer del Casc Antic. la jornada va finalitzar amb l'habitual sopar a la fresca i un fi de festa posterior amb discomòbil per al gaudi de veïns i veïnes de totes les edats.

La festa en honor a Sant Gaietà, impulsada conjuntament per les i els veïns i l'Ajuntament d'Alfafar, és una jornada festiva amb la qual es pretén fomentar la convivència i participació, així com mantenir una de les tradicions més antigues del Casc Antic del municipi.

Les i els veïns del carrer Sant Cayetano han celebrat com cada 7 d’agost la seua tradicional festa en honor al Sant, una jornada d’oci i tradició organitzada pels propis veïns i veïnes en col·laboració amb l’àrea de Festes de l’Ajuntament d’Alfafar.


La cercavila celebrada a partir de les 19.00 hores va iniciar una tarde nit de tradició i festa que va incloure la missa en honor a Sant Cayetano i el recorregut posterior del Sant pel carrer del Barri antic. La jornada va finalitzar amb l’habitual sopar a la fresca i una fi de festa posterior amb discomóvil per al gaudi de veïns i veïnes de totes les edats.


La festa en honor a Sant Gaietà, impulsada conjuntament per les i els veïns i l’Ajuntament d’Alfafar, és una jornada festiva amb la qual es pretén fomentar la convivència i participació, així com mantindre una de les tradicions més antigues del Barri antic del municipi.