Alfafar celebra la VIII Gala de l'Esport

Alfafar, 28/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d'Esports, farà demà, divendres 29 de novembre a partir de les 19.30h, la vuitena edició de la Gala d'Esport en el Complex Esportiu Municipal. Una cerimònia anual en la qual l'Ajuntament i la ciutadania reconeixen la trajectòria d'esportistes d'Alfafar i posen en valor les activitats realitzades durant l'any per les diferents entitats esportives del municipi.

En aquesta edició seran dos els veïns homenatjats durant la gala. Plácido García, jugador de futbol en l'equip inclusiu de l'València CF, i Jorge Murillo, lluitador de taekwondo. Tots dos rebran aquest reconeixement pels seus anys d'esforç i dedicació a les seves respectives disciplines.

Més, durant aquest acte l'Ajuntament posarà en valor les activitats que els diferents clubs esportius d'Alfafar organitzen durant tot l'any, suposant la columna vertebral de la vida esportiva al municipi.

Els veïns i veïnes d'Alfafar estan convidats a assistir a aquesta gala en què també participaran l'alcalde, Juan Ramón Adsuara i el regidor d'Esports, Eduardo Grau, entre d'altres membres de la corporació municipal.

A través d'aquesta iniciativa, l'Ajuntament busca destacar la importància de la pràctica esportiva en la qual es fomenta el desenvolupament de valors com l'esforç, la superación personal y el trabajo en equipo.

Alfafar, 28/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Esports, celebrarà demà, divendres 29 Novembre a partir de la 19:30, la huitena edició de la Gala d’Esport en el Complex Esportiu Municipal. Una cerimònia anual en la qual l’Ajuntament i la ciutadania reconeixen la trajectòria d’esportistes d’Alfafar i posen en valor les activitats realitzades durant l’any per les diferents entitats esportives del municipi.

En aquesta edició seran dos els veïns homenatjats durant la gala. Plácido García, jugador de futbol en l’equip inclusiu del València CF, i Jorge Murillo, lluitador de taekwondo. Tots dos rebran aquest reconeixement pels seus anys d’esforç i dedicació a les seues respectives disciplines.

A més, durant aquest acte l’Ajuntament posarà en valor les activitats que els diferents clubs esportius d’Alfafar organitzen durant tot l’any, suposant la columna vertebral de la vida esportiva en el municipi.

Els veïns i veïnes d’Alfafar estan convidats a assistir a aquesta gala en la qual també participaran l’alcalde, Juan Ramón Adsuara i el regidor d’Esports, Eduardo Grau, entre altres membres de la corporació municipal.

A través d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament cerca destacar la importància de la pràctica esportiva en la qual es fomenta el desenvolupament de valors com l’esforç, la superació personal i el treball en equip.