Alfafar celebra las tradicionales Cruces de Mayo

Alfafar, 06/05/2019:

La comunitat fallera d'Alfafar va celebrar dissabte passat,,es,de maig el concurs de les Creus de Maig que organitza la Junta Local Fallera del municipi,,es,Hi van participar les set comissions falleres d'Alfafar i va ser la falla La Fila la qual va rebre el primer premi del jurat,,es,el segon dels guardons va ser per a la falla El Sequer,,es,seguido de L’Amistat en tercer lugar,,ca,Sant Jaume en el cuarto,,ca,la falla Pensat i Fet en quinto lugar,,ca,Hort del Comte en sisè i,,es,la comissió del Parc Alcosa,,es 4 de mayo el concurso de las Cruces de Mayo que organiza la Junta Local Fallera del municipio. En él participaron las siete comisiones falleras de Alfafar y fue la falla La Fila la que recibió el primer premio del jurado.

Per la seva banda, el segundo de los galardones fue para la falla El Sequer, seguido de L’Amistat en tercer lugar, Sant Jaume en el cuarto, la falla Pensat i Fet en quinto lugar, Hort del Comte en sexto y, por último, la comisión del Parque Alcosa.

La celebració de les Creus de Maig compta amb una gran tradició al municipi gràcies a les comissions falleres que,,es,amb el seu esforç i treball,,es,mantenen aquesta festa per al gaudi de tots els veïns i veïnes d'Alfafar,,es,La comunitat fallera d’Alfafar va celebrar dissabte passat,,ca,de maig el concurs de les Creus de Maig que organitza la Junta Local Fallera del municipi,,ca,En ell van participar les set comissions falleres d’Alfafar i va ser la falla La Fila la que va rebre el primer premi del jurat,,ca, con su esfuerzo y trabajo, mantienen esta fiesta para el disfrute de todos los vecinos y vecinas de Alfafar.

Cruz La Fila

Alfafar, 06/05/2019:

La comunitat fallera d’Alfafar va celebrar dissabte passat 4 de maig el concurs de les Creus de Maig que organitza la Junta Local Fallera del municipi. En ell van participar les set comissions falleres d’Alfafar i va ser la falla La Fila la que va rebre el primer premi del jurat.

Per part seua, el segon dels guardons va ser per a la falla El Sequer,,ca,seguit de L’Amistat en tercer lloc,,ca,Sant Jaume en el quart,,ca,la falla Pensat i Fet en cinqué lloc,,ca,Hort del Comte en sisé i,,ca,la comissió del Parc Alcosa,,ca,La celebració de les Creus de Maig compta amb una gran tradició en el municipi gràcies a les comissions falleres que,,ca,amb el seu esforç i treball,,ca,mantenen aquesta festa per al gaudi de tots els veïns i veïnes d’Alfafar,,ca,Alfafar celebra les tradicionals Creus de Maig,,es, seguit de L’Amistat en tercer lloc, Sant Jaume en el quart, la falla Pensat i Fet en cinqué lloc, Hort del Comte en sisé i, finalment, la comissió del Parc Alcosa.

La celebració de les Creus de Maig compta amb una gran tradició en el municipi gràcies a les comissions falleres que, amb el seu esforç i treball, mantenen aquesta festa per al gaudi de tots els veïns i veïnes d’Alfafar.