Alfafar celebra su Mig Any Faller

Alfafar, 24/09/2019

La Junta Local Fallera, en colaboración con l’Ajuntament d’Alfafar, van celebrar dissabte passat 21 de setembre el "Mig Any Faller", un esdeveniment que ha estat tot un èxit per la implicació de les falles del municipi.

El sábado por la tarde las y los más jóvenes llenaban la Plaça de l’Ajuntament participando en los distintos talleres infantiles dirigidos a las y los más pequeños de la localidad. Por la noche fue el turno de las comisiones adultas que disfrutaron de una cena de sobaquillo seguida de una rifa, acabando con música y baile al ritmo de la orquesta “Laquemasba”.

Per al regidor de Falles, Roberto Alacreu, aquest acte ha marcat l'inici del calendari faller, ja que a partir d'ara tindran lloc les proclamacions, presentacions i altres esdeveniments fallers que ompliran els barris d'Alfafar de cultura fallera.

Alfafar, 24/09/2019

La Junta Local Fallera, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alfafar, van celebrar dissabte passat 21 de setembre el “Mig Any Faller”, un esdeveniment que ha sigut tot un èxit per la implicació de les falles del municipi.

El dissabte a la vesprada les i els més joves omplien la Plaça de l’Ajuntament participant en els diferents tallers infantils dirigits a les i els més xicotets de la localitat. A la nit va ser el torn de les comissions adultes que van gaudir d’un sopar de sobaquillo seguida d’una rifa, acabant amb música i ball al ritme de l’orquestra “Laquemasba”.

Per al regidor de Falles, Roberto Alacreu, aquest acte ha marcat l’inici del calendari faller, ja que a partir d’ara tindran lloc les proclamacions, presentacions i altres esdeveniments fallers que ompliran els barris d’Alfafar de cultura fallera.