Alfafar cloenda aquest divendres la programació de 2019 de “Mercat en viu”

Alfafar, 18/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través del seu regidoria de Mercats, ha organitzat des del passat mes de setembre la iniciativa "Mercat en viu". Una campanya de dinamització de l'mercat municipal interior d'Alfafar a través d'actuacions musicals.

Així, l'últim divendres de cada mes a la tarda, el mercat ha acollit les actuacions de grups de diversos estils musicals com country, música lindy hop recordar.

Tot això amb l'objectiu d'afavorir que els veïns i veïnes d'Alfafar coneguin una mica més el mercat municipal, seus llocs i els seus productes.

En ese sentido, aquest divendres 20 a partir de les 19.30h el grup de country i rock and roll Mournful Cry serà l'encarregat de clausurar l'edició d' 2019 del “Mercat en viu” que continuará el próximo mes de enero.

A través d'aquest tipus d'iniciatives, des de l'Ajuntament es busca donar a conèixer i impulsar el comerç de proximitat, un dels pilars principals de l'economia d'Alfafar.

Alfafar, 18/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Mercats, ha organitzat des d’el mes de setembre passat la iniciativa “Mercat en viu”. Una campanya de dinamització del mercat municipal interior d’Alfafar a través d’actuacions musicals.

Així, l’últim divendres de cada mes a la vesprada, el mercat ha acollit les actuacions de grups de diversos estils musicals com country, música lindy hop recordar.

Tot això amb l’objectiu d’afavorir que els veïns i veïnes d’Alfafar coneguen una mica més el mercat municipal, els seus llocs i els seus productes.

En aqueix sentit, aquest divendres 20 a partir de les 19.30h el grup de country i rock and roll Mournful Cry serà l’encarregat de clausurar l’edició de 2019 del “Mercat en viu” que continuarà el mes vinent de gener.

A través d’aquesta mena d’iniciatives, des de l’Ajuntament es busca donar a conéixer i impulsar el comerç de proximitat, un dels pilars principals de l’economia d’Alfafar.