Alfafar clausura la seva programació nadalenca amb la Cavalcada de Reis

Alfafar, 03/01/2020

aquest diumenge 5 de gener, a partir de les 17h, Alfafar acull una de les cites més esperades de les nostres festes nadalenques: la visita i el recorregut dels Reis Mags pels carrers del municipi. L'acte suposa el punt i final de la programació nadalenca d'Alfafar que s'ha prolongat durant tres setmanes amb activitats per a tots els públics en un esforç de l'Ajuntament de posar a disposició de tota la població de diferents alternatives per al gaudi i l'oci en família.

La Cabalgata iniciará su recorrido en la Plaça de l’Ajuntament, continuarà per les carrers Cánovas del Castell, Sant Antoni, Francisco Baixauli, mestre Barrachina, Reis Catòlics, avinguda Alfafar (Benetússer), Pintor Sorolla (Benetússer), Orba Llar de foc, Algemesí, Chiva, Picanya, Mediterrani, Sogorb i finalitzarà a la plaça Poeta Miguel Hernández amb l'arribada dels seus majestats.

A més de la Cavalcada, l'Ajuntament ha organitzat durant aquests dies diferents activitats, especialment dirigides a públic infantil, entre les que han destacat tallers de decoració nadalenca, actuacions i espectacles infantils de teatre i màgia i tardes de jocs de taula.

D'altra costat, una altra de les activitats més noves d'aquest any ha estat la "Marxa de l' Nadal "celebrada el passat 27 de desembre que consistia a realitzar una marxa de 2 quilòmetres pel municipi amb disfresses a canvi d'un dorsal solidari que s'obtenia a l'donar un quilo d'aliments no peribles a Càritas. també va ser un èxit de participació la festa de Cap d'Any a la Plaça de l'Ajuntament, una iniciativa realitzada amb l'objectiu de posar a disposició de tota la ciutadania un pla alternatiu d'oci en una ocasió tan especial sense necessitat d'utilitzar el vehicle o desplaçar-se de municipi.

Las concejalías de Cultura, Joventut, Mercats, Infancia e Igualdad de l’Ajuntament d’Alfafar han trabajado conjuntamente para ofrecer diversas actividades de ocio y diversión para todos los públicos, buscando la participación de las y los vecinos, especialmente las y los más pequeños, per contribuir amb l'objectiu de passar en família unes festes inoblidables,,es,de gener Alfafar vivia una de les cites més esperades de les nostres festes,,ca,la visita i el recorregut dels Reis Mags pels carrers del municipi que va finalitzar amb l’arribada de les seues majestats a la Plaça de l’Ajuntament,,ca,Les i els més xicotets d’Alfafar van viure amb il,,ca,lusió l’acte amb el qual es posava punt i final a les més de tres setmanes d’activitats nadalenques programades,,ca.

Alfafar, 03/01/2019

Aquest diumenge 5 de gener, De l'17h, Alfafar acull una de les cites més esperades de les nostres festes nadalenques: la visita i el recorregut dels Reis Mags pels carrers del municipi. L’acte suposa el punt i final de la programació nadalenca d’Alfafar que s’ha prolongat durant tres setmanes amb activitats per a tots els públics en un esforç de l’Ajuntament de posar a la disposició de tota la població de diferents alternatives per al gaudi i l’oci en família.

La Cavalcada iniciarà el seu recorregut en la Plaça de l’Ajuntament, continuarà pels carrers Cánovas del Castell, Sant Antoni, Francisco Baixauli, Mestre Barrachina, Reis Catòlics, avinguda Alfafar (Benetússer), Pintor Sorolla (Benetússer), Cami Orba, Algemesí, Chiva, Picanya, Mediterrani, Segorbe i finalitzarà en la plaça Poeta Miguel Hernández amb l’arribada de les seues majestats.

A més de la Cavalcada, l’Ajuntament ha organitzat durant aquests dies diferents activitats, especialment dirigides al públic infantil, entre les quals han destacat tallers de decoració nadalenca, actuacions i espectacles infantils de teatre i màgia i vesprades de jocs de taula.
D'altra banda, una altra de les activitats més noves d’enguany ha sigut la “Marxa del Nadal” celebrada el passat 27 de desembre que consistia a realitzar una marxa de 2 quilòmetres pel municipi amb disfresses a canvi d’un dorsal solidari que s’obtenia en donar un quilo d’aliments no peribles a Càritas. També va ser un èxit de participació la festa de Nit de cap d’any en la Plaça de l’Ajuntament, una iniciativa realitzada amb l’objectiu de posar a la disposició de tota la ciutadania un pla alternatiu d’oci en una ocasió tan especial sense necessitat d’utilitzar el vehicle o desplaçar-se del municipi.

Les regidories de Cultura, Joventut, Mercats, Infància i Igualtat de l’Ajuntament d’Alfafar han treballat conjuntament per a oferir diverses activitats d’oci i diversió per a tots els públics,,ca,buscant la participació de les i els veïns,,ca, buscant la participació de les i els veïns, especialment les i els més xicotets, per a contribuir amb l’objectiu de passar en família unes festes inoblidables.