Alfafar comença la setmana d'activitats pel Dia Internacional de la Dona

Alfafar, 13/02/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Espai d’Igualtat y el Consell de la Dona del consistorio, ha iniciat la seva setmana d'activitats al voltant de la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora de ve 8 de març. Les i els veïns del municipi podran participar en un variat programa amb activitats orientades per a tots els públics que tindran lloc al llarg de tota la setmana.

Entre els diferents actes programats es troben conferències, exposicions i concerts, a més d'una sèrie d'actes institucionals. Demà, dimarts 3 de març, tindrà lloc la Marxa per la Igualtat a partir de les 9:30h, que sortirà des de la plaça de l'Ajuntament.

El divendres 6 de març es realitzarà una sèrie de activitats adreçades als centres educatius de la localitat. Es realitzarà la inauguració de l'exposició "Dones en la història” i es realitzarà la lliurament dels premis de l'I concurs de dibuix 8 de març al poliesportiu municipal. El mateix dia la Sala Ventura Alabau acull a partir de les 20h el concert solidari "Elles", amb la col·laboració de Enclavedeblog.

Les activitats finalitzaran el diumenge 8 de març. la programació inclou la de l'mural artístic "Referents femenines en la història "a la Plaça de l'Ajuntament a partir de les 11:45. A les 12:30 se realizará el un acto institucional en el Centre Instructiu Musical d’Alfafar (CIMA).

Un altre dels actes més destacats serà la Gala Alfafar en Igualtat, que tindrà lloc el diumenge 8 de marzo a partir de las 16:30h i amb la qual es reconeix a personalitats i entitats del municipi per la seva tasca en matèria de gènere.

Alfafar, 13/02/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Espai d’Igualtat i el Consell de la Dóna del consistori, ha iniciat la seua setmana d’activitats entorn de la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora del pròxim 8 Marc. Les i els veïns del municipi podran participar en un variat programa amb activitats orientades per a tots els públics que tindran lloc al llarg de tota la setmana.

Entre els diferents actes programats es troben conferències, exposicions i concerts, a més d’una sèrie d’actes institucionals. Demà, dimarts 3 Marc, tindrà lloc la Marxa per la Igualtat a partir de les 9:30h, que sortirà des de la plaça de l’Ajuntament.

El divendres 6 de març es realitzarà una sèrie d’activitats dirigides als centres educatius de la localitat. Es realitzarà la inauguració de l’exposició “Dones en la història” i es realitzarà el lliurament dels premis de l’I concurs de dibuix 8 de març en el poliesportiu municipal. El mateix dia la Sala Ventura Alabau acull a partir de les 20h el concert solidari “Ells”, amb la col·laboració de Enclavedeblog.

Les activitats finalitzaran el diumenge 8 Marc. La programació inclou la del mural artístic “Referents femenines en la història” en la Plaça de l’Ajuntament a partir de les 11.45. A les 12.30 es realitzarà l’un acte institucional en el Centre Instructiu Musical d’Alfafar (CIM).

Un altre dels actes més destacats serà la Gala Alfafar en Igualtat, que tindrà lloc el diumenge 8 de març a partir de les 16:30h i amb la qual es reconeix a personalitats i entitats del municipi per la seua labor en matèria de gènere.