Alfafar comença els preparatius de les seves festes patronals

Alfafar, 26/07/2019:

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea de Festes, ha celebrat una reunió per coordinar les actuacions que es duran a terme durant les festes patronals del municipi, que tindran lloc des del 30 d'agost i fins al 8 de setembre. la reunió, organitzada per la regidoria de Festes, ha comptat amb la presència de diferents àrees del consistori com són Manteniment, RSU, Neteja, Urbanisme, Policia i Atenció Ciutadana.

En ese sentido, durant les festes patronals d'Alfafar, l'Ajuntament farà un especial èmfasi en reforçar la seguretat a través d'actuacions com la col·laboració amb Protecció Civil o el reforç de la plantilla de la Policia Local. Des d'aquests cossos de seguretat es controlaran els accessos al nucli festiu per assegurar que les activitats transcorrin sense incidents. També, es reforçarà el protocol de neteja dels carrers durant aquests dies.

Més, es comptarà amb el Servei d'Atenció i Informació Ciutadana per atendre les activitats que necessiten prèvia inscripció, tant de l'ajuntament com del Barri Orba. de la mateixa manera, les àrees de Mercats, Majors, Cultura o Urbanisme, entre altres, col·laboraran amb l'àrea de Festes en diverses activitats i esdeveniments, com el sopar per a gent gran, la Festa de la Font, o el control de incidències a la via pública, tant prèviament, com durant les festes i després de les mateixes.

L'Ajuntament d'Alfafar segueix treballant per oferir unes festes segures des de les que es fomenti l'oci en família, la convivència i el respecte entre tota la ciutadania.

Alfafar, 26/07/2019:

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Festes, ha celebrat una reunió per a coordinar les actuacions que es duran a terme durant les festes patronals del municipi, que tindran lloc des del 30 d’agost i fins al 8 de setembre. La reunió, organitzada per la regidoria de Festes, ha comptat amb la presència de diferents àrees del consistori com són Manteniment, RSU, Neteja, Urbanisme, Policia i Atenció Ciutadana.

En aquest sentit, durant les festes patronals d’Alfafar, l’Ajuntament farà un especial recalcament a reforçar la seguretat a través d’actuacions com la col·laboració amb Protecció Civil o el reforç de la plantilla de la Policia Local. Des d’aquests cossos de seguretat es controlaran els accessos al nucli festiu per a assegurar que les activitats transcórreguen sense incidents. També, es reforçarà el protocol de neteja dels carrers durant aqueixos dies.

A més, es comptarà amb el Servei d’Atenció i Informació Ciutadana per a atendre les activitats que necessiten prèvia inscripció, tant de l’ajuntament com del Barri Orba. De la mateixa forma, les àrees de Mercats, majors, Cultura o Urbanisme, entre altres, amb·laboraran amb l’àrea de Festes en diverses activitats i esdeveniments, com el sopar per a la tercera edat, la Festa de la Font, o el control d’incidències en la via pública, tant prèviament, com durant les festes i després d’aquestes.

L’Ajuntament d’Alfafar continua treballant per a oferir unes festes segures des de les quals es fomente l’oci en família, la convivència i el respecte entre tota la ciutadania.