Alfafar contractarà tres persones a través del programa EMCORP

Alfafar, 10/12/2019

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), contractarà tres nous empleats i empleades a través del programa EMCORP, de el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA).

Con una subvenció de 33.174, 39€, el programa està enfocat a persones de, almenys, 30 años de edad a las que se las ofrece un contrato a jornada completa y con una duración de seis mesas para la realización de tareas de apoyo en reparación de la vía pública e instalaciones municipales de Alfafar.

El programa EMCORP s'inicia a Alfafar matí, 11 de desembre, y se extenderá hasta el próximo 10 de maig de 2020.

La adhesión a este tipo de programas de empleo es otro ejemplo del esfuerzo y el compromiso del Ayuntamiento de Alfafar por fomentar y potenciar la empleabilidad de la población activa del municipio, especialmente en aquellos trabajadores de larga duración, un sector vulnerable que presenta majors dificultades per reincorporar-se a el mercat laboral. Una iniciativa que se suma a altres que ha portat a terme el consistori en els últims anys com els programes de formació com la Dipu Et Beca o d'ocupació EMPUJU i EMCUJU per a la contractació de joves titulats desocupats,,es,Els programes d’ocupació d’Iniciativa Social de la Conselleria EMCORP i EMCORD,,ca,als quals estava adherit l’Ajuntament d’Alfafar,,ca,han finalitzat,,ca,Durant desembre de,,ca,i juny de,,ca.

Alfafar, 10/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), contractarà a tres nous empleats i empleades a través del programa EMCORP, del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA).

Amb una subvenció de 33.174, 39€, el programa està enfocat en persones de, almenys, 30 anys d’edat a les quals se’ls ofereix un contracte a jornada completa i amb una duració de sis mesos per a la realització de tasques de suport en reparació de la via pública i instal·lacions municipals d’Alfafar.

El programa EMCORP s’inicia a Alfafar demà, 11 de desembre, i s’estendrà fins al pròxim 10 de maig de 2020.

L’adhesió a aquesta mena de programes d’ocupació és un altre exemple de l’esforç i el compromís de l’Ajuntament d’Alfafar per fomentar i potenciar l’ocupabilitat de la població activa del municipi, especialment en aquells treballadors de llarga duració, un sector vulnerable que presenta majors dificultats per a reincorporar-se al mercat laboral. Una iniciativa que se suma a unes altres que ha dut a terme el consistori en els últims anys com els programes de formació com la Dipu Et Beca o d’ocupació EMPUJU i EMCUJU per a la contractació de joves titulats desocupats,,ca,Finalitzen els programes EMCORP i EMCORD a Alfafar,,es,Els programes d'ocupació d'Iniciativa Social de la Conselleria EMCORP i EMCORD,,es,a los que estaba adherido l’Ajuntament d’Alfafar,,ca,han finalitzat,,es,Durant desembre de,,es,i juny de,,es.