Alfafar dóna començament a les seues festes Patronals i Populars,,es,Van donar començament el divendres,,es,de setembre i romandran fins diumenge que ve,,es,culturals i d'entreteniment faran participar als veïns i veïnes del municipi,,es,Alfafar ja està de festa,,es,comencen com marca la tradició les festes Patronals i Populars,,es,Van donar començament divendres passat,,es,de setembre amb la inauguració dels barracons,,es,on l'Alcalde,,es,la corporació municipal i el teixit associatiu del municipi van donar el començament de les festes,,es

Alfafar dóna començament a les seues festes Patronals i Populars,,es,Van donar començament el divendres,,es,de setembre i romandran fins diumenge que ve,,es,culturals i d'entreteniment faran participar als veïns i veïnes del municipi,,es,Alfafar ja està de festa,,es,comencen com marca la tradició les festes Patronals i Populars,,es,Van donar començament divendres passat,,es,de setembre amb la inauguració dels barracons,,es,on l'Alcalde,,es,la corporació municipal i el teixit associatiu del municipi van donar el començament de les festes,,es

  • Dieron comienzo el viernes 1 de septiembre y permanecerán hasta el próximo domingo 10 de setembre.
  • Actividades deportivas, culturales y de entretenimiento harán participar a los vecinos y vecinas del municipio.
Alfafar, 04/09/2017
 
Alfafar ya está de fiesta, empiezan como marca la tradición las fiestas Patronales y Populares. Dieron comienzo el pasado viernes 1 de septiembre con la inauguración de los barracones, donde el Alcalde, Juan Ramón Adsuara, la Corporación Municipal y el tejido asociativo del municipio dieron el comienzo de las fiestas, acompanyats de la Banda de Música del Centre Instructiu Musical d'Alfafar,,es,Durant el cap de setmana ja s'ha gaudit de diversos actes de diferent índole,,es,esportius,,es,musicals o infantils entre d'altres,,es,Cal destacar la importància de la Festa de la Font,,es,un acte molt esperat per la població d'Alfafar per la seva càrrega emotiva,,es,En aquest esdeveniment es conjuguen a la perfecció la tradició,,es,la música i la il·lusió fent una de les tardes més emotives d'aquestes festes,,es.
Durante el fin de semana ya se ha disfrutado de diversos actos de diferente índole, deportivos, musicales o infantiles entre otros. Cabe destacar la importancia de la Festa de la Font, un acto muy esperado por la población de Alfafar por su carga emotiva. En este evento se conjugan a la perfección la tradición, la dansa, la música y la ilusión haciendo una de las tardes más emotivas de estas fiestas. El concert dels grups valencians Seguretat Social i La Tribu,,es,o diferentes monologuistas han llenado la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar de buen ambiente,,ca,Però encara queda una setmana per sortir al carrer i gaudir de les festes d'aquest municipi de l'Horta Sud,,es,Aquest any amb especial importància cap a l'edifici consistorial que celebra el seu,,es,A més dins de la Plaça de l'Ajuntament s'ha exposat un particular photocall,,es, o diferentes monologuistas han llenado la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar de buen ambiente.
Pero todavía queda una semana para salir a la calle y disfrutar de las fiestas de este municipio de l’Horta Sud. Este año con especial importancia hacia el edificio consistorial que celebra su 150 aniversari. Además dentro de la Plaça de l’Ajuntament se ha expuesto un particular photocall, unes barques portades de la marjal per situar la vela llatina al centre d'aquestes festes,,es,ja que aquest any s'ha creat l'Associació Cultural de Vela Llatina d'Alfafar,,es,d'aquesta manera acosten la tradició i les arrels de la població al centre de la festa,,es,donant a conèixer a tots els i les alfafarenses i especialment a les i els més joves la cultura i història de la localitat,,es,Sopars a la fresca,,es,cinema al carrer,,es,espectacles en directe,,es,activitats per a nens i nenes,,es,música i més esport per gaudir en família,,es, ya que este año se ha creado la Asociación Cultural de Vela Latina de Alfafar, de este modo acercan la tradición y las raíces de la población al centro de la fiesta, dando a conocer a todos los y las alfafarenses y especialmente a las y los más jóvenes la cultura e historia de la localidad.
Cenas a la fresca, cine en la calle, espectáculos en directo, actividades para niños y niñas, música y más deporte para disfrutar en familia.
De todo lo que queda por vivir destaca la exposición “Els Nostre Ídols,,ca,Claramunt”,,ca,la III Edició del Ral·li Humorístic sense Vehicles,,es,la presentació del llibre Memòries d'Alfafar,,es,el tribut a Queen,,es,l'Ofrena a la Mare de Déu del Do,,es,el Correfoc,,ca,el festival de paellas o el Gran Fons Nocturn,,ca,Activitats planejades per al gaudi en família on regni l'harmonia i el respecte cap als altres,,es,Des de la regidoria de Festes,,es: Claramunt”, la III Edición del Rally Humorístico sin Vehículos, la presentación del libro Memorias de Alfafar 2017, el tributo a Queen, la Ofrenda a la Virgen del Don, el Correfoc, el festival de paellas o el Gran Fons Nocturn.
Actividades planeadas para el disfrute en familia donde reine la armonía y el respeto hacia los demás. Desde la concejalía de Fiestas, s'ha treballat colze a colze amb les diferents associacions i entitats culturals perquè aquestes festes siguin del grat dels veïns i veïnes d'Alfafar,,es,Part important de la festes és gràcies a la col·laboració de persones o entitats que de forma altruista participen per aportar el seu granet de sorra en aquestes festes,,es,Alfafar dóna començament a les seues festes Patronals i Populars,,ca,Van donar començament el divendres,,ca,de setembre i romandran fins a diumenge que ve,,ca,Activitats esportives,,ca. Parte importante de la fiestas es gracias a la colaboración de personas o entidades que de forma altruista participan para aportar su granito de arena en estas fiestas 2017.
 
inicio_fiestas_2017
 

Alfafar dóna començament a les seues festes Patronals i Populars.

  • Van donar començament el divendres 1 de setembre i romandran fins a diumenge que ve 10 de setembre.
  • Activitats esportives, culturals i d’entreteniment faran participar als veïns i veïnes del municipi,,ca,Alfafar ja està de festa,,ca,comencen com marca la tradició les festes Patronals i Populars,,ca,Van donar començament divendres passat,,ca,de setembre amb la inauguració dels barracons,,ca,on l'Alcalde,,es,la Corporació Municipal i el teixit associatiu del municipi van donar el començament de les festes,,ca,acompanyats de la Banda de Música del Centre Instructiu Musical d’Alfafar,,ca,Durant el cap de setmana ja s’ha gaudit de diversos actes,,ca.
Alfafar, 04/09/2017
 
Alfafar ja està de festa, comencen com marca la tradició les festes Patronals i Populars. Van donar començament divendres passat 1 de setembre amb la inauguració dels barracons, on l’Alcalde, Juan Ramón Adsuara, la Corporació Municipal i el teixit associatiu del municipi van donar el començament de les festes, acompanyats de la Banda de Música del Centre Instructiu Musical d’Alfafar.
Durant el cap de setmana ja s’ha gaudit de diversos actes, esportius,,ca,musicals o infantils entre uns altres,,ca,Cal destacar la importància de la Festa de la Font,,ca,un acte molt esperat per la població d’Alfafar per la seua càrrega emotiva,,ca,En aquest esdeveniment es conjuguen a la perfecció la tradició,,ca,ballar,,ro,la música i la il,,es,lusió fent una de les vesprades més emotives d’estes festes,,ca,El concert dels grups valencians Seguretat Social i La Tribu,,ca,o diferents monologuistes han omplit la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar de bon ambient,,ca, musicals o infantils entre uns altres. Cal destacar la importància de la Festa de la Font, un acte molt esperat per la població d’Alfafar per la seua càrrega emotiva. En aquest esdeveniment es conjuguen a la perfecció la tradició, la dansa, la música i la il·lusió fent una de les vesprades més emotives d’estes festes. El concert dels grups valencians Seguretat Social i La Tribu, o diferents monologuistes han omplit la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar de bon ambient.
Però encara queda una setmana per eixir al carrer i gaudir de les festes d’este municipi de l’Horta Sud,,ca,Este any amb especial importància cap a l’edifici consistorial que celebra el seu,,ca,A més dins de la Plaça de l’Ajuntament s’ha exposat un particular photocall,,ca,unes barques portades de la Marjal per situar la vela llatina al centre d’estes festes,,ca,ja que este any s’ha creat l’Associació Cultural de Vela Llatina d’Alfafar,,ca. Este any amb especial importància cap a l’edifici consistorial que celebra el seu 150 aniversari. A més dins de la Plaça de l’Ajuntament s’ha exposat un particular photocall, unes barques portades de la Marjal per situar la vela llatina al centre d’estes festes, ja que este any s’ha creat l’Associació Cultural de Vela Llatina d’Alfafar, acostant la tradició i les arrels de la població al centre de la festa,,ca,donant a conèixer a tots els i les alfafarenques i especialment a les i els més joves la cultura i història de la localitat,,ca,Sopars a la fresca,,ca,cinema al carrer,,en,espectacles en directe,,ca,activitats per a menuts i menudes,,ca,música i més esport per gaudir en família,,ca,De tot el que queda per viure destaca l’exposició “Els Nostre Ídols,,ca,la III Edició del Ral,,ca,li Humorístic sense Vehicles,,ca,la presentació del llibre Memòries d’Alfafar,,ca,el tribut a Queen,,es, donant a conèixer a tots els i les alfafarenques i especialment a les i els més joves la cultura i història de la localitat.
Sopars a la fresca, cinema al carrer, espectacles en directe, activitats per a menuts i menudes, música i més esport per gaudir en família.
De tot el que queda per viure destaca l’exposició “Els Nostre Ídols: Claramunt”, la III Edició del Ral·li Humorístic sense Vehicles, la presentació del llibre Memòries d’Alfafar 2017, el tribut a Queen, l’Ofrena a la Verge del Do,,ca,el festival de paelles o el Gran Fons Nocturn,,ca,Activitats planejades per a gaudir en família on regne l’harmonia i el respecte cap als altres,,ca,Des de la regidoria de Festes,,ca,s’ha treballat colze a colze amb les diferents associacions i entitats culturals perquè estes festes siguen del gust dels veïns i veïnes d’Alfafar,,ca,Part important de la festes és gràcies a la col,,ca, el Correfoc, el festival de paelles o el Gran Fons Nocturn.
Activitats planejades per a gaudir en família on regne l’harmonia i el respecte cap als altres. Des de la regidoria de Festes, s’ha treballat colze a colze amb les diferents associacions i entitats culturals perquè estes festes siguen del gust dels veïns i veïnes d’Alfafar. Part important de la festes és gràcies a la col·laboració de persones o entitats que de forma altruista participen per aportar la seua ajuda en estes festes,ca 2017.