Alfafar donarà la benvinguda al mes d'abril amb nombroses activitats.

Alfafar donarà la benvinguda al mes d'abril amb nombroses activitats.

  • La cursa solidària Runcáncer repetirà un any més a Alfafar el diumenge dia 2.
  • Durant el mes d'abril tindran lloc la VI Fira del Llibre i la V Fira de la Salut.
Alfafar 24/03/2017:
Alfafar començarà el mes d'abril amb nombroses activitats programades. El mes donarà inici amb dos esdeveniments destacats en el municipi com són la VI Fira del Llibre que tindrà lloc del 30 de març al 2 d'abril i la Runcáncer també el primer cap de setmana del mes.
Per commemorar el mes del llibre, Alfafar celebrarà la tradicional fira. En aquesta edició apostarà de nou per donar a conèixer als escriptors i escriptores del municipi amb un estand d'autors locals i amb diferents activitats en què les seves obres seran les protagonistes. Mitjançant activitats com presentacions i lectures de llibres, contacontes o tallers infantils, des de la regidoria de Cultura es vol fomentar l'hàbit de la lectura des de la infància i donar un impuls als escriptors i les escriptores del municipi.
Més, amb motiu de la Fira del Llibre s'ha convocat la III edició del Concurs Punts de llibre dirigit als petits i petites del municipi. El termini per participar es tancarà el proper 28 de març i el lliurament de premis serà el dia 2 d'abril a la Biblioteca Municipal d'Alfafar.
D'altra banda, la cursa solidària Runcáncer repetirà un any més a Alfafar el diumenge dia 2. L'any passat aquesta prova va batre rècords amb una recaptació superior als 5.000 €, xifra que es vol superar aquest any i que es destinarà íntegrament a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).
Del 4 l' 9 d'abril tindrà lloc la V Fira de la Salut un esdeveniment destinat a augmentar la salut global de la ciutadania, con gran interés para toda la población. Els i les assistents podran gaudir de diferents tallers formatius, pruebas médicas, mesuraments d'estat de risc cardiovascular… etc.
Sens dubte, el mes d'abril serà un mes ple d'activitats en què els i les alfafarenses podran ser partícips i compartir amb les seves famílies les activitats que des de l'Ajuntament d'Alfafar s'han organitzat.
Alcalde i regidors autors locals

Alfafar donarà la benvinguda al mes d’abril amb nombroses activitats.

  • La carrera solidària Runcáncer repetirà un any més a Alfafar el diumenge dia 2.
  • Durant el mes d’abril tindran lloc la VI Fira del Llibre i la V Fira de la Salut.
Alfafar 24/03/2017:
Alfafar començarà el mes d’abril amb nombroses activitats programades. El mes donarà inici amb dos esdeveniments destacats en el municipi com són la VI Fira del Llibre que tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril i la Runcáncer també el primer cap de setmana del mes.
Per a commemorar el mes del llibre, Alfafar celebrarà la tradicional fira. En aquesta edició apostarà de nou per donar a conèixer als escriptors i escriptores del municipi amb un stand d’autors locals i amb diferents activitats en les quals les seues obres seran les protagonistes. Mitjançant activitats com a presentacions i lectures de llibres, explica-contes o tallers infantils, des de la regidoria de Cultura es vol fomentar l’hàbit de la lectura des de la infància i donar un impuls als escriptors i les escriptores del municipi.
A més, amb motiu de la Fira del Llibre s’ha convocat la IIIª edició del Concurs Marcapàgines dirigit als xicotets i xicotetes del municipi. El termini per a participar es tancarà el pròxim 28 de març i el lliurament de premis serà el dia 2 d’abril en la Biblioteca Municipal d’Alfafar.
D'altra banda, la carrera solidària Runcáncer repetirà un any més a Alfafar el diumenge dia 2. L’any passat aquesta prova va batre rècords amb una recaptació superior als 5.000€, xifra que es vol superar enguany i que es destinarà íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).
Del 4 l' 9 d’abril tindrà lloc la V Fira de la Salut un esdeveniment destinat a augmentar la salut global de la ciutadania, amb gran interès per a tota la població. Els i les assistents podran gaudir de diferents tallers formatius, proves mèdiques, mesuraments d’estat de risc cardiovascular… etc.
Sens dubte, el mes d’abril serà un mes replet d’activitats en les quals els alfafarencs i les alfafarenques podran ser partícips i compartir al costat de les seues famílies les activitats que des de l’Ajuntament d’Alfafar s’han organitzat,ca.