Alfafar ensenya als comerciants les claus per a la venda en línia

Alfafar, 29/10/2019

La venda a Internet ha estat el tema protagonista de la darrera formació per a comerciants "Les 15 claus per vendre a Internet ", un taller emmarcat en el programa formatiu organitzat entre l'Agència de Desenvolupament d'Alfafar (ADL) i la Cambra de Comerç de València.

La jornada ha comptat amb la presència de Vicente Lluch, consultor i docent de Màrqueting digital i comercialització, qui ha insistit en la necessitat d'analitzar i planificar com a pas previ a la venda a Internet.

En aquest sentit, la formació ha aconseguit establir un mètode de treball que obliga els comerciants a reconèixer les seves necessitats i ajudar-se de la multitud de plataformes existents a la xarxa per ampliar el seu marge de vendes, triant la que millor s'adapti al seu model de negoci, especialment, a el de comerç de proximitat.

Més, Lluch també ha posat en coneixement de les persones assistents els serveis gratuïts oferts per Cambra de Comerç de València, com són el diagnòstic de punt de venda o el coaching digital.

L'última jornada formativa tindrà lloc el proper 11 de novembre i estarà dedicada a l'empaquetat nadalenc. D'aquesta manera, l'ADL culminarà el calendari formatiu per a comerciants de 2019, amb l'objectiu que els comerciants afrontin la campanya de Nadal amb nous coneixements i tècniques per a la gestió comercial eficient.

Alfafar, 29/10/2019

La venda en Internet ha sigut el tema protagonista de l’última formació per a comerciants “Les 15 claus per a vendre en Internet”, un taller emmarcat en el programa formatiu organitzat entre l’Agència de Desenvolupament d’Alfafar (ADL) i la Cambra de Comerç de València.

La jornada ha comptat amb la presència de Vicente Lluch, consultor i docent de Màrqueting digital i comercialització, qui ha insistit en la necessitat d’analitzar i planificar com a pas previ a la venda en Internet.
En aquest sentit, la formació ha aconseguit establir un mètode de treball que obliga els comerciants a reconéixer les seues necessitats i ajudar-se de la multitud de plataformes existents en la xarxa per a ampliar el seu marge de vendes, triant la que millor s’adapte al seu model de negoci, especialment, al de comerç de proximitat.

A més, Lluch també ha posat en coneixement de les persones assistents els serveis gratuïts oferits per Cambra de Comerç de València, com són el diagnòstic de punt de venda o el coachingdigital.

L’última jornada formativa tindrà lloc el pròxim 11 de novembre i estarà dedicada a l’empaquetat nadalenc. D’aquesta forma, l’ADL culminarà el calendari formatiu per a comerciants de 2019, amb l’objectiu que els comerciants afronten la campanya de Nadal amb nous coneixements i tècniques per a la gestió comercial eficient.