Alfafar lliura els horts urbans municipals a les i els veïns adjudicataris

Alfafar, 22/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea d'Agricultura, ha fet entrega aquest dijous de 20 parcel·les municipals gratuïtes destinades a l'ús com a horts urbans. Així, els veïns i veïnes interessats en la iniciativa es van inscriure i, en funció de la seva renda o ocupació, s'han adjudicat aquests terrenys dels que gaudeixen des d'aquest dijous.

les parcel·les, que estan situades després del camp de futbol d'Alfafar, eren terrenys municipals als quals no se'ls donava ús pel que, l’Ajuntament, decidir habilitar aquests terrenys perquè fossin cultivables a través d'un sistema de reg i d'una ordenació, utilitzant-los així com horts urbans posats a la disposició de la ciutadania.

el procés, en el qual s'ha treballat durant els últims anys, ha comptat amb una àmplia demanda, per la qual cosa l'Ajuntament està buscant nous terrenys municipals amb les mateixes característiques per ampliar aquest servei enfocat en els veïns i veïnes d'Alfafar.

A través d'aquesta iniciativa, l'Ajuntament ha volgut donar un ús comunitari i sostenible a uns terrenys municipals que no s'estaven utilitzant, alhora que afavoreix que les i els alfafarenses usin aquestes parcel·les tant com aficionats de l'agricultura com per a consum propi.

Alfafar, 22/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea d’Agricultura, ha fet lliurament aquest dijous de 20 parcel·la·les municipals gratuïtes destinades a l’ús com a horts urbans. Així, els veïns i veïnes interessats en la iniciativa es van inscriure i, en funció de la seua renda o ocupació, s’han adjudicat aquests terrenys dels quals gaudeixen des d’aquest dijous.

la parcel·la·la, que estan situades després del camp de futbol d’Alfafar, eren terrenys municipals als quals no se’ls donava ús pel que, l’Ajuntament, va decidir habilitar aquests terrenys perquè foren cultivables a través d’un sistema de reg i d’una ordenació, utilitzant-los així com horts urbans posats a la disposició de la ciutadania.

El procés, en el qual s’ha treballat durant els últims anys, ha comptat amb una àmplia demanda, per la qual cosa l’Ajuntament està buscant nous terrenys municipals amb les mateixes característiques per a ampliar aquest servei enfocat en els veïns i veïnes d’Alfafar.

A través d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament ha volgut donar un ús comunitari i sostenible a uns terrenys municipals que no s’estaven utilitzant, alhora que afavoreix que les i els alfafarencs usen aquestes parcel·les tant com afeccionats de l’agricultura com per a consum propi.