Alfafar exalta a les seues Falleres Majors i President Infantil

Alfafar, 28/10/2019

Diumenge passat 27 d'octubre la Junta Local Fallera d'Alfafar va celebrar l'exaltació de les Falleres Majors, President Infantil i Cort d'Honor del municipi. Durant la cerimònia, Cinthia López i Paula Cases van lluir la banda Fallera Major i Fallera Major Infantil d'Alfafar respectivament i Salva Sánchez va iniciar el seu mandat com a President Infantil. el acte, celebrat a les 11h a la Sala Canal, va comptar així mateix amb la presència del alcalde d'Alfafar i president nat de la Junta Local Fallera, Juan Ramón Adsuara, la Corporación Municipal, diverses personalitats del teixit associatiu del municipi i representants de les set comissions falleres de Alfafar.

Con este acto emotivo, Cinthia i Paula inicien, també amb una gran responsabilitat com a màximes representants de les i els fallers d'Alfafar, un any il·lusionant i ple d'actes i experiències que compartiran amb tota la ciutadania del municipi.

Tras la proclamación el pasado sábado 19 d'octubre i amb l'exaltació de les Falleres Majors de dissabte passat es dóna el tret de sortida al calendari faller de l'exercici 2020 que continuará con las exaltaciones de las falleras mayores y presidentes de las siete fallas de Alfafar en las próximas semanas.

Alfafar, 28/10/2019

El Diumenge passat 27 d’octubre la Junta Local Fallera d’Alfafar va celebrar l’exaltació de les Falleres Majors, President Infantil i Cort d’Honor del municipi. Durant la cerimònia, Cinthia López i Paula Casas van lluir la banda Fallera Major i Fallera Major Infantil d’Alfafar respectivament i Salva Sánchez va iniciar el seu mandat com a President Infantil.

L’acte, celebrat a les 11h a la Sala Canal, va comptar així mateix amb la presència de l’alcalde d’Alfafar i President Nato de la Junta Local Fallera, Juan Ramón Adsuara, la Corporació Municipal, diverses personalitats del teixit associatiu del municipi i representants de les set comissions falleres d’Alfafar.

Amb aquest acte emotiu, Cinthia i Paula inicien, també amb una gran responsabilitat com a màximes representants de les i els fallers d’Alfafar, un any il·lusionant i replet d’actes i experiències que compartiran amb tota la ciutadania del municipi.

Després de la proclamació dissabte passat 19 d’octubre i amb l’exaltació de les Falleres Majors del passat dissabte es dóna el tret d’eixida al calendari faller de l’exercici 2020 que continuarà amb les exaltacions de les falleres majors i presidents de les set falles d’Alfafar en les pròximes setmanes.