Alfafar formarà part de l'itinerari dels Punts Labora Mòbils

  • El nou servei facilita l'accés als serveis de Laboratori que s'han de gestionar presencialment a municipis que no compten amb espai habilitat.
  • Alfafar rebrà periòdicament autobusos adaptats que prestaran el servei.

Alfafar, 14/04/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), s'ha adherit a l' conveni de col·laboració entre la Federació Valenciana de Municipis i províncies (FVMP) i el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA) per la posada en marxa de dos Punts Labora Mòbils.

aquesta iniciativa té com a objectiu el portar presencialment els serveis de Labora a aquelles localitats en què no hi ha un Espai labora. D'aquesta manera, Alfafar formarà part de l'itinerari d'aquests Punts Labora Mòbils, a través d'autobusos adaptats que es desplaçaran fins a la el municipi en dies prèviament assenyalats.

La incorporació d'aquest nou servei a Alfafar facilitarà l'accés de la ciutadania als tràmits que actualment s'han de realitzar a l'Espai Labora de Catarroja de manera presencial, permetent que es realitzin en aquests punts mòbils.

Amb aquesta iniciativa, Alfafar aposta per ampliar els recursos que permeten a la població accedir als serveis d'orientació laboral i formativa, per tal de millorar l'ocupabilitat i ocupació de la ciutadania.

Alfafar formarà part de l’itinerari dels Punts Labora Mòbils

  • El nou servei facilita l’accés als serveis de Labora que han de gestionar-se presencialment en municipis que no compten amb espai habilitat.
  • Alfafar rebrà periòdicament autobusos adaptats que prestaran el servei.

Alfafar, 14/04/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), s’ha adherit al conveni de col·laboració entre la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) per a la posada en marxa de dos Punts Labora Mòbils.

Esta iniciativa té com a objectiu portar presencialment els serveis de Labora a aquelles localitats en les quals no existix un Espai Labora. D’esta manera, Alfafar formarà part de l’itinerari d’estos Punts Labora Mòbils, a través d’autobusos adaptats que es desplaçaran fins a la el municipi en dies prèviament assenyalats.

La incorporació d’este nou servei a Alfafar facilitarà l’accés de la ciutadania als tràmits que actualment s’han de realitzar en el Espai Labora de Catarroja de manera presencial, permetent que es realitzen en estos punts mòbils.

Amb esta iniciativa, Alfafar aposta per ampliar els recursos que permeten a la població accedir als serveis d’orientació laboral i formativa, amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat i ocupació de la ciutadania.