Alfafar ha celebrado Sant Antoni y la feria Pro-Adopt.

  • La benedicció dels animals va tenir lloc a les 12:30 horas en la Plaça de l’Ajuntament, enfront de l'Església Parroquial.
  • La fira Pro-Adopt, celebrada especialment per buscar llar als animals que es troben a les protectores.
Alfafar, 22/02/2016:
aquest diumenge 21 febrer, s'ha celebrat a Alfafar la festivitat de Sant Antoni, una festivitat dedicada a tots els animals.
Aquesta reunió comarcal ha convocat milers d'animals com cada any. A primera hora del matí va tenir lloc la concentració de carros, cavalls i animals de companyia al Parc de les Palmeres. Més tard es va fer l'habitual recorregut pels carrers del municipi fins arribar a la Plaça de l'Ajuntament, on es va produir la benedicció dels animals, enfront de l'Església Parroquial. Per a tots els i les assistents hi va haver petits regals per acostar-se amb les seves mascotes a participar d'aquesta festivitat.
Durant tot el matí es va celebrar al Parc de les Palmeres, la fira Pro-Adopt, molt ben acollida per tots els veïns i veïnes del municipi. Aquesta fira ha estat repleta d'activitats, com l'exhibició de la Unitat Canina de Policia de Burjassot, els diferents tallers i desfilades d'animals. A més durant el matí hi va haver servei d'assistència oficial veterinària i les famílies també van poder adoptar mascotes.