Alfafar impulsa un curs dirigit a dones emprenedores.

  • El curs comença el proper dilluns 9 de novembre.
  • Va dirigit a dones del municipi de fins 35 anys.

Alfafar, 05/11/15:

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alfafar, s'ha programat un Curs Intensiu de Creació d'Empreses adreçat a dones que vulguin desenvolupar-se en el món emprenedor. Aquesta acció s'emmarca en el Pla Estratègic de Joventut de l'Ajuntament d'Alfafar.

Aquest curs amb assessoria personalitzada de suport, començarà dilluns que ve, 9 de novembre. És totalment gratuït ja que ve finançat pel SERVEF. Es desenvoluparà durant 60 hores de classe repartides en 5 setmanes. Les classes s'impartiran els dimarts, miércoles y jueves de 16h a 20h. El lloc on es duran a terme les classes serà El Espai Jove, a la Plaça Sequer de Nelot d'Alfafar. Un cop finalitzat el curs cadascuna de les dones assistents rebrà un certificat expedit per la Direcció General de la Família i Dona.

Poden assistir totes les dones, fins 35 anys, que necessitin o els interessi aquest projecte per aprendre a desenvolupar les seves pròpies inquietuds empresarials.

A més de la Regidoria de Joventut, està coordinat també per la Regidoria d'Igualtat i l'Agència de Desenvolupament Local. Per inscriure o demanar informació, es pot acudir al Centre d'Informació Juvenil, ubicado en el Espai Jove.