Alfafar inicia Bon dia al Nadal

  • Des Serveis Socials inicien una sèrie de trucades a la gent gran de la localitat per acompanyar-les en aquest Nadal tan atípiques.
  • Aquest programa dóna continuïtat a l'servei prestat durant el confinament i té com a objectiu atendre situacions de soledat i identificar possibles necessitats.

Alfafar, 21/12/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de serveis Socials, ha iniciat el programa "Bon dia a el Nadal". aquesta iniciativa d'acompanyament telefònic a la gent gran del municipi que viuen soles dóna continuïtat a l'servei realitzat durant el confinament de la passada primavera.

En aquest Nadal tan atípiques, la regidoria de Serveis Socials ha volgut acompanyar a la gent gran, les que es veuen afectades en major mesura per problemes de soledat, amb especial atenció a unes festes amb mesures restrictives també en les reunions familiars.

Des d'aquest dilluns 21 de desembre, i durant les pròximes setmanes, un equip de treballadors de l'consistori telefonarà a les persones grans per felicitar-los les festes i, a su vez, detectar possibles situacions de necessitat i vulnerabilitat.

La Regidora de Serveis Socials, Fina Careño, ha explicat que "amb aquesta iniciativa es busca reforçar l'acció iniciada el abril passat, que va permetre identificar casos de vulnerabilitat i necessitats particulars, mentre es treballa en disminuir la sensació de soledat no desitjada que afecta especialment a les persones grans que viuen soles. el èxit de la campanya anterior ens ha animat a repetir la iniciativa durant les festes de Nadal, per assegurar-nos que ningú quedi desatès ".

Alfafar inicia Bon dia al Nadal

  • Des de Serveis Socials inicien una sèrie d’anomenades a les persones majors de la localitat per a acompanyar-les en aquest Nadal tan atípic.
  • Aquest programa dóna continuïtat al servei prestat durant el confinament i té com a objectiu atendre situacions de soledat i identificar possibles necessitats.

Alfafar, 21/12/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Serveis Socials, ha iniciat el programa “Bon dia al Nadal”. Aquesta iniciativa d’acompanyament telefònic a les persones majors del municipi que viuen soles dóna continuïtat al servei realitzat durant el confinament de la passada primavera.

En aquest nadal tan atípic, la regidoria de Serveis Socials ha volgut acompanyar a les persones majors, les que es veuen afectades en major mesura per problemes de soledat, amb especial atenció en unes festes amb mesures restrictives també en les reunions familiars.

Des d’aquest dilluns 21 de desembre, i durant les pròximes setmanes, un equip de treballadors del consistori telefonarà a les persones majors per a felicitar-los les festes i, al seu torn, detectar possibles situacions de necessitat i vulnerabilitat.

La Regidora de Serveis Socials, Fina Careño, ha explicat que “amb aquesta iniciativa es busca reforçar l’acció iniciada l’abril passat, que va permetre identificar casos de vulnerabilitat i necessitats particulars, mentre es treballa a disminuir la sensació de soledat no desitjada que afecta especialment les persones majors que viuen soles. L’èxit de la campanya anterior ens ha animat a repetir la iniciativa durant les festes de Nadal, per a assegurar-nos que ningú quede desatés”.