Alfafar inicia el programa formatiu “Comerciants digitalitzats”

  • La primera formació, “La gestió comercial i Internet”, contempla continguts per augmentar la visibilitat a Internet i la gestió comercial.
  • Amb aquesta iniciativa es busca aconseguir una digitalització progressiva de el comerç de proximitat per a la millora de la seva competitivitat.

Alfafar, 21/10/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha lanzado su programa formativo “Comerciants digitalitzats”. Amb aquesta iniciativa es busca aconseguir una digitalització progressiva de el comerç de proximitat per a la millora de la seva competitivitat.

La primera formació de el programa és “La gestió comercial i Internet” i es desenvoluparà de l' 8 l' 26 de novembre. El termini per fer la inscripció està obert fins al pròxim 28 d'octubre. Pot realitzar-se a través de seu electrònica realitzant una instància general adreçada a ADL, adjuntant el DNI i el certificat de situació fiscal.

Aquest primer curs consta de 30 hores de formació, distribuïdes en 15 dies, de manera que les persones interessades puguin realitzar-la de manera flexible, durant 3 setmanes, en horari de 14:30 01:00 16:30 hores.

les persones que s'inscriguin rebran formació en continguts com la gestió i organització avançada de correu electrònic, el comerç electrònic, màrqueting en línia i fora de línia, eines com xarxes socials o disseny gràfic i tècniques de posicionament SEO, entre altres.

Els comerciants locals, empadronats o amb activitat comercial a Alfafar, poden beneficiar-se d'aquesta formació. Per a qualsevol consulta poden dirigir-se a l'ADL al telèfon 96 318 24 48 o al correu electrònic adl@alfafar.es.

amb el impuls d'aquestes iniciatives de formació, L | Alfafar continua amb el seu suport a el comerç local en la seva digitalització i millora contínua, fomentant així una major competitivitat en el sector i promovent el comerç de proximitat.

Alfafar inicia el programa formatiu “Comerciants digitalitzats”

  • La primera formació, “La gestió comercial i Internet”, contempla continguts per a augmentar la visibilitat en Internet i la gestió comercial.
  • Amb esta iniciativa es busca aconseguir una digitalització progressiva del comerç de proximitat per a la millora de la seua competitivitat.

Alfafar, 21/10/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha llançat el seu programa formatiu “Comerciants digitalitzats”. Amb esta iniciativa es busca aconseguir una digitalització progressiva del comerç de proximitat per a la millora de la seua competitivitat.

La primera formació del programa és “La gestió comercial i Internet” i es desenvoluparà del 8 l' 26 de novembre. El termini per a realitzar la inscripció està obert fins al pròxim 28 d’octubre. Pot realitzar-se a través de Seu Electrònica realitzant una instància general dirigida a ADL, adjuntant el DNI i el certificat de situació fiscal.

Aquest primer curs consta de 30 hores de formació, distribuïdes en 15 mor, de manera que les persones interessades puguen realitzar-la de manera flexible, durant 3 setmanes, en horari de 14.30 01:00 16.30 hores.

Les persones que s’inscriguen rebran formació en continguts com la gestió i organització avançada de correu electrònic, el comerç electrònic, màrqueting en línia i offline, eines com a xarxes socials o disseny gràfic i tècniques de posicionament SEU, entre altres.

Els comerciants locals, empadronats o amb activitat comercial a Alfafar, poden beneficiar-se d’esta formació. Per a qualsevol consulta poden dirigir-se a l’ADL en el telèfon 96 318 24 48 o en el correu electrònic adl@alfafar.es.

Amb l’impuls d’estes iniciatives de formació, l’Ajuntament d’Alfafar continua amb el seu suport al comerç local en la seua digitalització i millora contínua, fomentant així una major competitivitat en el sector i promovent el comerç de proximitat.