Alfafar inicia la recollida de l'arròs

Alfafar, 20/09/2019

Alfafar ha posat en marxa la seva campanya anual de recollida de l'arròs que s'allargarà fins al proper mes d'octubre. Durant aquest període es donen unes condicions òptimes per als treballs de recollida a les aproximades 720 hectáreas que conforman la Marjal de Alfafar, donde se cultiva este cereal autóctono de l’Horta Sud.

Las cosechadoras trabajan para recoger el arroz y trasladarlo a las cooperativas para su posterior secado, en un procedimiento en el que se tiene en cuenta la humedad de los campos y se espera a las horas centrales del día, en què el sol permet que el cereal es trobi més sec millorant la sega,,es,A causa de l'extensió del terreny i de la importància de la campanya,,es,L | Alfafar treballa conjuntament amb la Policia Local d'Alfafar i els agricultors de la zona per facilitar les tasques de sega,,es,l'accés als camps de cultiu del cereal i senyalitzar els diferents camins amb la finalitat d'advertir als vehicles de la presència de les màquines treballant,,es.

De les diferents varietats d'arròs que es conreen a la Marjal d'Alfafar, la primera a recollir-és la varietat bomba, ja que es tracta de la que compta amb un període menor de cultiu.

Debido a la extensión del terreno y a la importancia de la campaña, l’Ajuntament d’Alfafar trabaja conjuntamente con la Policía Local de Alfafar y los agricultores de la zona para facilitar las tareas de siega, el acceso a los campos de cultivo del cereal y señalizar los diferentes caminos con la finalidad de advertir a los vehículos de la presencia de las máquinas trabajando.

La campanya de recol·lecta de l'arròs suposa una de les activitats econòmiques més importants de la localitat de la qual depenen prop de 600 famílies.

Alfafar, 20/09/2019

Alfafar ha posat en marxa la seua campanya anual de recollida de l’arròs que s’allargarà fins el pròxim mes d’octubre. Durant aquest període es donen unes condicions òptimes per als treballs de recollida en les aproximades 720 hectàrees que conformen la Marjal d’Alfafar,,ca,on es conrea aquest cereal autòcton de l’Horta Sud,,ca,en un procediment en el qual es té en compte la humitat dels camps i s’espera a les hores centrals del dia,,ca,en les quals el sol permet que el cereal es trobe més sec millorant la sega,,ca,A causa de l’extensió del terreny i a la importància de la campanya,,ca,l’Ajuntament d’Alfafar treballa conjuntament amb la Policia Local d’Alfafar i els agricultors de la zona per a facilitar les tasques de sega,,ca, on es cultiva aquest cereal autòcton de l’Horta Sud.

Les recol·lectores treballen per a recollir l’arròs i traslladar-lo a les cooperatives per al seu posterior assecat, en un procediment en el qual es té en compte la humitat dels camps i s’espera a les hores centrals del dia, en les quals el sol permet que el cereal es trobe més sec millorant la sega.

De les diferents varietats d’arròs que es cultiven en la Marjal d’Alfafar, la primera a recollir-se és la varietat bomba, perquè es tracta de la que compta amb un període menor de cultiu.

A causa de l’extensió del terreny i a la importància de la campanya, l’Ajuntament d’Alfafar treballa conjuntament amb la Policia Local d’Alfafar i els agricultors de la zona per a facilitar les tasques de sega, l’accés als camps de cultiu del cereal i senyalitzar els diferents camins amb la finalitat d’advertir als vehicles de la presència de les màquines treballant,,ca,la Policia Local d’Alfafar intensificarà a partir d’avui la vigilància en tota la zona per a evitar robatoris o altres accions vandàliques amb l’objectiu de mantenir en perfecte estat els materials i eines utilitzades per a la recol,,ca,lecta d’aquest cereal de la localitat del que depenen prop de,,ca.

La campanya de recol·lecta de l’arròs suposa una de les activitats econòmiques més importants de la localitat de la qual depenen prop de 600 famílies.