Alfafar inicia la segunda fase del programa mixto de formación y empleo ‘Escoles d’Ocupació et Formem’

  • Les persones beneficiàries han iniciat avui el nou període de el programa que els permetrà obtenir un certificat de professionalitat de nivell 2.
  • 'Escoles d'Ocupació Et Formem' és un programa mixt d'ocupació i formació subvencionat per LABORA i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Alfafar, 31/05/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha iniciado el nuevo período del programa mixto de empleo y formación “Escoles d’Ocupació Et Formem – Ocupació és Futur.

En aquesta segona fase, l'alumnat continuarà la seva formació teoricopràctica, durant 12 mesos, per aconseguir un certificat de professionalitat de nivell 2 en l'especialitat d'operacions auxiliars de serveis administratius i generals (ADGG0408).

Per a això, Alfafar ha rebut una nova subvenció, de LABORA, Servei Valencià d'Ocupació i Formació, cofinançada pel Fons Social Europeu, que ascendeix a 241.358,40 euros, quantitat que es destinarà a mantenir la contractació de personal docent i el alumnat.

Després de concloure el nivell 1 de l' certificat de professionalitat, els mòduls teòrics i desenvolupant les seves pràctiques en diferents àrees de l'Ajuntament d'Alfafar durant els últims sis mesos, les persones beneficiàries de el programa han iniciat la segona etapa de la formació.

Amb la seva aposta pel desenvolupament de l' projecte "Escoles d'Ocupació Et Formem", L | Alfafar mostra la seva ferm compromís per la formació professional com a principal garantia per a la millora de l'ocupabilitat.

Alfafar inicia la segona fase del programa mixt de formació i ocupació ‘Escoles d’Ocupació et Formem’

  • Les persones beneficiàries han iniciat hui el nou període del programa que els permetrà obtindre un certificat de professionalitat de nivell 2.
  • ‘Escoles d’Ocupació Et Formem’ és un programa mixt d’ocupació i formació subvencionat per LABORA i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Alfafar, 31/05/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua Agència de Desenvolupament Local (ADL), ha iniciat el nou període del programa mixt d’ocupació i formació “Escoles d’Ocupació Et Formem – Ocupació és Futur.

En esta segona fase, l’alumnat continuarà la seua formació teoricopràctica, durant 12 mesos, per a aconseguir un certificat de professionalitat de nivell 2 en l’especialitat d’operacions auxiliars de serveis administratius i generals (ADGG0408).

Per a això, Alfafar ha rebut una nova subvenció, de LABORA, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, cofinançada pel Fons Social Europeu, que ascendeix a 241.358,40 euros, quantitat que es destinarà a mantindre la contractació del personal docent i l’alumnat.

Després de concloure el nivell 1 del certificat de professionalitat, els mòduls teòrics i desenvolupant les seues pràctiques en diferents àrees de l’Ajuntament d’Alfafar durant els últims sis mesos, les persones beneficiàries del programa han iniciat la segona etapa de la formació.

Amb la seua aposta pel desenvolupament del projecte “Escoles d’Ocupació Et Formem”, l’Ajuntament d’Alfafar mostra el seu ferm compromís per la formació professional com a principal garantia per a la millora de l’ocupabilitat.