Alfafar inicia los procedimientos para la apertura del parking del Sequer de Nelot

Alfafar ha aprovat la licitació per a la gestió del pàrquing subterrani que hi ha a la Plaça Sequer de Nelot amb la qual el consistori preveu obrir la instal·lació municipal al llarg dels propers mesos,,es,El pàrquing que compta amb un total de,,es,places subterrànies,,es,de les quals dues estan dirigides a persones de mobilitat reduïda té accessos d'entrada i sortida pel Carrer José Morales així com accessos de vianants per la José Morales i,,es,d'Octubre i aquest últim compta també amb un accés per ascensor,,es.

El parking que cuenta con un total de 72 plazas subterráneas, de las cuales dos están dirigidas a personas de movilidad reducida tiene accesos de entrada y salida por la Calle José Morales así como accesos peatonales por la José Morales y 9 d’Octubre y este último cuenta también con un acceso por ascensor.

L'obertura de l'aparcament pretén donar utilitat a una infraestructura municipal i resposta a una demanda de la població. Con las 72 places s'aconseguirà reduir la saturació de vehicles a la via pública a l'hora d'estacionar en tot el municipi i sobretot en el centre de la població, zona en la que se encuentra la instalación.

Des de l'Ajuntament d'Alfafar es té com a objectiu fer d'Alfafar una ciutat més amable amb la ciutadania en la qual les veïnes i veïns del municipi puguin desplaçar-se còmodament sense que els vehicles constitueixin una molèstia o impediment,,es,Un exemple d'això són les millores de la mobilitat a la Plaça Poeta Miguel Hernández ia l'Avinguda Albufera entre altres,,es. Un ejemplo de ello son las mejoras de la movilidad en la Plaza Poeta Miguel Hernández y en la Avenida Albufera entre otras.

fins i tot des de nelot

Alfafar ha aprovat la licitació per a la gestió del pàrquing subterrani que hi ha en la Plaça Sequer de Nelot amb la qual el consistori preveu obrir la instal,,ca,lació municipal al llarg dels pròxims mesos,,ca,El pàrquing que compta amb un total de,,ca,places subterrànies,,ca,de les quals dues estan dirigides a persones de mobilitat reduïda té accessos d’entrada i eixida pel Carrer José Morales així com accessos per als vianants per José Morales i,,ca,d’Octubre i aquest últim compte també amb un accés per ascensor,,ca·lació municipal al llarg dels pròxims mesos.
 
El pàrquing que compta amb un total de 72 places subterrànies, de les quals dues estan dirigides a persones de mobilitat reduïda té accessos d’entrada i eixida pel Carrer José Morales així com accessos per als vianants per José Morales i 9 d’Octubre i aquest últim compte també amb un accés per ascensor.
 
L’obertura del pàrquing pretén donar utilitat a una infraestructura municipal i resposta a una demanda de la població,,ca,Amb les,,ca,places s’aconseguirà reduir la saturació de vehicles en la via pública a l’hora d’estacionar en tot el municipi i sobretot en el centre de la població,,ca,zona en la qual es troba la instal,,ca. Amb les 72 places s’aconseguirà reduir la saturació de vehicles en la via pública a l’hora d’estacionar en tot el municipi i sobretot en el centre de la població, zona en la qual es troba la instal·lació.
 
Des de l’Ajuntament d’Alfafar es té com a objectiu fer d’Alfafar una ciutat més amable amb la ciutadania en la qual les veïnes i veïns del municipi puguen desplaçar-se còmodament sense que els vehicles constituïsquen una molèstia o impediment,,ca,Un exemple d’això són les millores de la mobilitat en la Plaça Poeta Miguel Hernández i en l’Avinguda Albufera entre altres,,ca,Alfafar inicia els procediments per a l'obertura del pàrquing del Sequer de Nelot,,es. Un exemple d’això són les millores de la mobilitat en la Plaça Poeta Miguel Hernández i en l’Avinguda Albufera entre altres.