Alfafar inicia les obres d'asfaltat i accessibilitat a la via pública

  • Les actuacions s'inclouen dins del Pla General d'Ordenació Urbana i busquen renovar les infraestructures viàries i millorar l'entorn urbanístic.
  • Els treballs compten amb una subvenció de la Diputació de València per al seu desenvolupament.
  • La primera fase del projecte actuarà a 15 carrers del municipi i compta amb un pressupost de 494.045,64 euros.

Alfafar, 19/01/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d'Urbanisme, ha començat avui les obres d'asfaltat i accessibilitat a les vies públiques del municipi. Amb aquesta acció es pretén renovar les infraestructures viàries i millorar l'entorn urbanístic mitjançant la incorporació de nous paviments i millorant l'accessibilitat de vianants.

Les actuacions sinclouen dins del Pla General dOrdenació Urbana (PGOU,,fr,Pla General d'Ordenació Urbana,,es,modifiacion,,es) i compten amb una subvenció de la Diputació de València. En total, s'han pressupostat 494.045,64 euros per fer aquests treballs amb una durada aproximada de quatre mesos.

Les obres es faran en tres sectors: Sector 2 que inclou els carrers Lepant, Benito Pérez Galdós, Rei Don Jaime, Francisco Vila, Juan Puertes i Mariano Benlliure; Sector 3 amb les vies Doctor Ferrán, Veleta, carrer del Sol i Avda. Reis Catòlics, i sector 4 amb els carrers Benetússer, Massanassa, Castellar i les Avdes. Torrent i Catarroja.

En aquestes 15 carrers es realitzaran accions com a repavimentat de la llamborda, millora de l'accessibilitat de vianants o elevació a la rasant. També s'hi inclourà senyalètica, reductors de velocitat, retirada de bol·lards i pintat de la mitjana, entre altres millores.

Amb aquest pla d'acció urbanística, l’Ajuntament d’Alfafar continua amb el seu impuls diari per la via pública i per millorar la qualitat de vida del veïnat. Es pretén així dur a terme un desenvolupament urbà complet al municipi.

Alfafar inicia les obres d’asfaltatge i accessibilitat en la via pública

  • Les actuacions s’inclouen dins del Pla General d’Ordenació Urbana i busquen renovar les infraestructures viàries i millorar l’entorn urbanístic.
  • Els treballs compten amb una subvenció de la Diputació de València per al seu desenvolupament.
  • La primera fase del projecte actuarà en 15 carrers del municipi i compta amb un pressupost de 494.045,64 euros.

Alfafar, 19/01/2022

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Urbanisme, ha començat hui les obres d’asfaltatge i accessibilitat en les vies públiques del municipi. Amb esta acció es pretén renovar les infraestructures viàries i millorar l’entorn urbanístic mitjançant la incorporació de nous paviments i millorant l’accessibilitat per als vianants.


Les actuacions s’inclouen dins del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU,,fr,Pla General d'Ordenació Urbana,,es,modifiacion,,es) i compten amb una subvenció de la Diputació de València. En total, s’han pressupostat 494.045,64 euros per a fer estos treballs amb una duració aproximada de quatre mesos.


Les obres es realitzaran en tres sectors: Sector 2 que inclou els carrers Lepant, Benito Pérez Galdós, Rei Don Jaime, Francisco Vila, Juan Puertes i Mariano Benlliure; Sector 3 amb les vies Doctor Ferrán, Penell, carrer del Sol i Av. Reis Catòlics, i sector 4 amb els carrers Benetússer, Massanassa, Castellar i les Avdes. Torrent i Catarroja.


En aquests 15 carrers es realitzaran accions com repavimentat de la llamborda, millora de l’accessibilitat per als vianants o elevació en la rasant. També s’inclourà senyalística, reductors de velocitat, retirada de bolardos i pintat de la mitjana, entre altres millores.


Amb este pla d’acció urbanística, l’Ajuntament d’Alfafar continua amb el seu impuls diari per la via pública i per millorar la qualitat de vida del veïnat. Es pretén així dur a terme un desenvolupament urbà complet en el municipi.