Alfafar instal·la carpes davant l'ambulatori

Alfafar, 13/08/2020

L'Ajuntament d'Alfafar ha instal·lat tres carpes de protecció enfront de l'ambulatori de casc antic on s'estan realitzant les proves PCR del municipi. Després d'observar que els pacients han d'esperar a l'exterior de l'edifici en una zona en què incideix el sol a certes hores del dia, l'Ajuntament ha pres la decisió d'instal·lar carpes que ofereixin protecció.

S'ha aprofitat l'existència d' bancs a la via pública perquè les persones grans o amb dificultats de moviment puguin seure a descansar i s'ha sol·licitat a centre de salut que també col·labori amb la instal·lació de cadires sota les carpes per a aquelles persones que ho necessitin.

Juan Ramón Adsuara, alcalde de Alfafar, ha explicat que des de l'Ajuntament "s'ha contactat moltes vegades amb la Conselleria de Sanitat, l'Hospital Doctor Peset i el departament de salut pública sol·licitant que es reprengui l'atenció presencial i concertada ".

Adsuara assegura que "ara com ara no hem aconseguit que es canviïn els protocols d'atenció, el que suposa que es generin cues d'espera a l'exterior de l'edifici. Com a responsables de l' benestar de la població d'Alfafar, hem pres la decisió d'instal·lar carpes per protegir de el sol i que així l'espera sigui més suportable ".

L’Ajuntament d’Alfafar, més, estudiarà la implantació d'aquesta mesura en el centre de salut de l'Barri Orba.

Alfafar instal·la carpes davant l’ambulatori

Alfafar, 13/08/2020

L’Ajuntament d’Alfafar ha instal·lat tres carpes de protecció enfront de l’ambulatori del barri antic on s’estan realitzant les proves PCR del municipi. Després d’observar que els pacients han d’esperar en l’exterior de l’edifici en una zona en la qual incideix el sol a unes certes hores del dia, l’Ajuntament ha pres la decisió d’instal·lar carpes que oferisquen protecció.

S’ha aprofitat l’existència de bancs en la via pública perquè les persones majors o amb dificultats de moviment puguen asseure’s a descansar i s’ha sol·licitat al centre de salut que també col·labore amb la instal·lació de cadires sota les carpes per a aquelles persones que el necessiten.

Juan Ramón Adsuara, alcalde d'Alfafar, ha explicat que des de l’Ajuntament “s’ha contactat moltes vegades amb la Conselleria de Sanitat, l’Hospital Doctor Peset i el departament de salut pública sol·licitant que es reprenga l’atenció presencial i concertada”.

Adsuara assegura que “ara com ara no hem aconseguit que es canvien els protocols d’atenció, la qual cosa suposa que es generen cues d’espera en l’exterior de l’edifici. Com a responsables del benestar de la població d’Alfafar, hem pres la decisió d’instal·lar carpes per a protegir del sol i que així l’espera siga més suportable”.

L’Ajuntament d’Alfafar, a més, estudiarà la implantació d’aquesta mesura en el centre de salut del Barri Orba.