Alfafar instal cubs de reciclatge a les dependències municipals

Alfafar, 27/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través d'l'àrea de Residus Sòlids Urbans (RSU), ha instal·lat un total de 122 cubs de reciclatge en dependències municipals. Amb un cost zero per Alfafar, la iniciativa inclou 61 contenidors grocs, destinats a l'reciclatge d'envasos, i 61 blaus per al paper i cartró.

Els cubs es troben ubicats en edificis municipals com l'Ajuntament, els centres de gent gran, les escoles d'adults i altres edificis de gestió municipal.

A través d'aquesta iniciativa, l'Ajuntament continua mostrant el seu compromís amb el reciclatge i la cura de l'entorn promovent aquesta pràctica entre els seus empleats i empleades, així com entre els que visiten totes les dependències municipals.

Alfafar, 27/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’àrea de Residus Sòlids Urbans (RSU), ha instal·lat un total de 122 cubs de reciclatge en dependències municipals. Amb un cost zero per a Alfafar, la iniciativa inclou 61 contenidors grocs, destinats al reciclatge d’envasos, jo 61 blaus per al paper i cartó.

Els poals es troben situats en edificis municipals com l’Ajuntament, els centres de majors, les escoles d’adults i altres edificis de gestió municipal.

A través d’aquesta iniciativa, l’Ajuntament continua mostrant el seu compromís amb el reciclatge i la cura del medi ambient promovent aquesta pràctica entre els seus empleats i empleades, així com entre els qui visiten totes les dependències municipals.