Alfafar instal·la punts de reciclatge per a piles i bombetes

Alfafar, 02/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través del seu regidoria de Medi Ambient i en coordinació amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ha instal·lat quatre panells informatius on els veïns i veïnes poden dipositar les piles i bombetes usades.

L'acció es troba emmarcada en una campanya de caràcter mediambiental i informativa realitzada amb la FEMP que consisteix en la instal·lació d'aquests punts nets al municipi. Aquesta té com a objectiu fomentar la sensibilització i conscienciació mediambiental oferint als el ciutadà la possibilitat de poder dipositar els residus urbans (piles i bombetes) que genera en el seu dia a dia, de forma còmoda i propera. De la mateixa manera, la campanya també busca acostar la informació institucional a l'ciutadà, de manera diferenciada i atractiva, gràcies a l'espai que es reserva per a aquesta finalitat.

Així, es recolliran tots els residus sòlids urbans que es dipositin a l'espai reservat per a això en el mateix moble i es transportaran als Gestors Autoritzats per a procedir, bé a la seva destrucció, bé a la seva valorització.

els panells, que es van instal·lar fa uns dies al municipi, es troben situats al carrer Tauleta a l'altura de l'aparcament, en el Camí d’Orba, en la avenida Reyes Católicos a la altura del colegio La Fila y en la Plaça de l’Ajuntament.

Alfafar, 02/01/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Medi Ambient i en coordinació amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), ha instal·lat quatre panells informatius on els veïns i veïnes poden depositar les piles i bombetes usades.

L’acció es troba emmarcada en una campanya de caràcter mediambiental i informativa realitzada amb la FEMP que consisteix en la instal·lació d’aquests punts nets en el municipi. Aquesta té com a objectiu fomentar la sensibilització i conscienciació mediambiental oferint al ciutadà la possibilitat de poder depositar els residus urbans (piles i bombetes) que genera en el seu dia a dia, de manera còmoda i pròxima. De la mateixa manera, la campanya també busca acostar la informació institucional al ciutadà, de manera diferenciada i atractiva, gràcies a l’espai que es reserva per a aquesta fi.

Així, es recolliran tots els residus sòlids urbans que es depositen en l’espai reservat per a això en el mateix moble i es transportaran als Gestors Autoritzats per a procedir, bé a la seua destrucció, bé a la seua valorització.

Els panells, que és van instal·lar fa uns dies en el municipi, es troben situats al carrer Tauleta a l’altura de l’aparcament, en el Camí d’Orba, en l’avinguda Reyes Católicos a l’altura del col·legi La Fila i en la Plaça de l’Ajuntament.