Alfafar integra les portaveus dels partits de l'oposició a la seva Junta de Govern

Alfafar, 07/08/2019

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alfafar ha integrat a les portaveus dels diferents partits de l'oposició del municipi en el seu Junta de Govern Local. Així, Immaculada Dorado (Unides Podem), Amalia Izquierdo (Compromís) i Noelia García (PSOE) formen part d'aquest òrgan col·legiat municipal que dirigeix ​​l'administració de l'Ajuntament sota la presidència del alcalde i que està compost pels regidors designats per aquest.

Amb aquesta mesura, L | Alfafar busca dotar a la Junta de Govern Local d'un major pluralisme comptant amb la resta de formacions polítiques que formen part de la corporació municipal.

En paraules de l'alcalde d'Alfafar, Juan Ramón Adsuara "la decisió d'incloure a les tres portaveus de l'oposició respon a la creença que d'aquest equip de govern de buscar consensos, arribar a acords i, en definitiva, treballar colze a colze amb tots els representants polítics dels veïns i veïnes per seguir construint junts el Alfafar en el qual tots volem viure ".

Amb la integració de l'oposició en aquest òrgan municipal, L | Alfafar posa en marxa una mesura singular tenint en consideració que el govern municipal compta amb majoria absoluta i no té l'obligació d'incloure a la Junta de Govern a altres regidors de la corporació.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Alfafar ha integrat a les portaveus dels diferents partits de l’oposició del municipi en la seua Junta de Govern Local. Així, Inmaculada Daurat (Unides Podem), Amalia Izquierdo (Compromís) i Noelia García (PSOE) formen part d’aquest òrgan col·legiat municipal que dirigeix l’administració de l’Ajuntament sota la presidència de l’alcalde i que està compost pels regidors designats per aquest.


Amb aquesta mesura, l’Ajuntament d’Alfafar busca dotar a la Junta de Govern Local d’un major pluralisme comptant amb la resta de formacions polítiques que formen part de la corporació municipal.


En paraules de l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara “la decisió d’incloure a les tres portaveus de l’oposició respon a la creença que d’aquest equip de govern de buscar consensos, arribar a acords i, en definitiva, treballar braç a braç amb tots els representants polítics dels veïns i veïnes per a continuar construint junts l’Alfafar en el qual tots volem viure”.


Amb la integració de l’oposició en aquest òrgan municipal, l’Ajuntament d’Alfafar posa en marxa una mesura singular tenint en consideració que el govern municipal compta amb majoria absoluta i no té l’obligació d’incloure en la Junta de Govern a altres regidors de la corporació.