Alfafar convida a Shuarma a una xerrada amb joves del municipi

  • El músico, compositor i vocalista de el grup Elefantes ha visitat el municipi d'Alfafar per conversar amb 50 adolescents d'Alfafar.
  • La xerrada, organitzada per la UPCCA d'Alfafar, ha girat entorn a la seva trajectòria musical i artística i la seva experiència personal.

Alfafar, 16/04/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) que depèn de la regidoria de Benestar Social, ha convidat a l'intèrpret Shuarma, músic, compositor i vocalista de el grup Elefantes, a una xerrada amb alumnat de 4t de l'ESO de la localitat.

Al voltant de 50 adolescents d'Alfafar van participar en una xerrada amb l'artista voltant de la seva trajectòria musical i artística. L'acte, realitzat ahir dijous 15 d'abril al pavelló cobert de l'Poliesportiu d'Alfafar, va tenir una excel·lent acollida per part de l'alumnat de 4t d'ESO, plantejant-les seves pròpies preguntes sobre la seva música, el seu llibre i el personatge que protagonitza en la seva últim projecte teatral, i fins i tot la relació entre les drogues i el món artístic.

Shuarma va ser convidat a Alfafar aprofitant la visita de l'intèrpret a València amb el musical "Antonie, la increïble història de el creador d'El Petit Príncep ", que serà al teatre Olympia fins a diumenge que 18 d'abril. el cantant va ser convidat per Laura Martínez, Educadora Social responsable de la UPCCA.

Shuarma és músic, compositor i vocalista de el grup Elefantes. la banda, formada en 1994, ha compost i publicat un total de 7 discos al llarg de la seva trajectòria. Més, Shuarma en solitari ha compost i publicat 4 discos en total, l'últim d'ells anomenat "Traços" va sortir publicat divendres passat 9 d'abril.

Amb tot això, es va embarcar l'any passat en un projecte que combina la música i la interpretació, el musical denominat "Antonie, la increïble història de el creador del Petit Príncep "inspirat en la vida de Antonie de Saint-Exupery, aviador i escriptor francès de diversos llibres, el més famós d'ells és "El Petit Príncep". Precisament el paper de Shuarma en aquest musical és el de l'propi Petit Príncep.

Alfafar convida a Shuarma a una xarrada amb joves del municipi

  • El músic, compositor i vocalista del grup Elefants ha visitat el municipi d’Alfafar per a conversar amb 50 adolescents d’Alfafar.
  • La xarrada, organitzada per la UPCCA d’Alfafar, ha girat entorn de la seua trajectòria musical i artística i la seua experiència personal.

Alfafar, 16/04/2021

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) que depén de la regidoria de Benestar Social, ha convidat a l’intèrpret Shuarma, músic, compositor i vocalista del grup Elefants, a una xarrada amb alumnat de 4t de l’ESO de la localitat.

Al voltant de 50 adolescents d’Alfafar van participar en una xarrada amb l’artista al voltant de la seua trajectòria musical i artística. L’acte, realitzat ahir dijous 15 d’abril en el pavelló cobert del Poliesportiu d’Alfafar, va tindre un excel·lent acolliment per part de l’alumnat de 4t d’ESO, plantejant-li les seues pròpies preguntes sobre la seua música, el seu llibre i el personatge que protagonitza en el seu últim projecte teatral, i fins i tot la relació entre les drogues i el món artístic.

Shuarma va ser convidat a Alfafar aprofitant la visita de l’intèrpret a València amb el musical “Antonie, la increïble història del creador d’El Petit Príncep”, que estarà en el teatre Olympia fins diumenge que ve 18 d’abril. El cantant va ser convidat per Laura Martínez, Educadora Social responsable de la UPCCA.

Shuarma és músic, compositor i vocalista del grup Elefants. la banda, formada en 1994, ha compost i publicat un total de 7 discos al llarg de la seua trajectòria. A més, Shuarma en solitari ha compost i publicat 4 discos en total, l’últim d’ells denominat “Traços” va eixir publicat divendres passat 9 d’abril.

Amb tot això, es va embarcar l’any passat en un projecte que combina la música i la interpretació, el musical denominat “Antonie, la increïble història del creador d’El Petit Príncep” inspirat en la vida d’Antonie de Saint-Exupery, aviador i escriptor francés de diversos llibres, el més famós d’ells és “El Petit Príncep”. Precisament el paper de Shuarma en este musical és el del mateix Petit Príncep.