Alfafar llança el III Concurs Punts de llibre amb motiu de la "VI Fira del Llibre"

Alfafar llança el III Concurs Punts de llibre amb motiu de la "VI Fira del Llibre"

  • El tema triat per a la creació del punt de llibre és "Harry Potter, 20 anys amb nosaltres ".
  • En el concurs poden participar nens i nenes de 6 01:00 12 anys.
Alfafar 14/03/2017:
La regidoria de Biblioteca i Arxiu ha llançat la III edició del concurs punts de llibre amb motiu de la "VI Fira del Llibre d'Alfafar 2017".
El tema triat per a la creació del punt de llibre és "Harry Potter, 20 anys amb nosaltres "aprofitant l'aniversari del llançament de la primera pel·lícula de la saga.
El concurs està dirigit als petits i petites del municipi, i es divideix en dues categories: la primera categoria per a nens i nenes de 6 01:00 9 anys i la segona categoria, per a nens i nenes de 10 01:00 12 anys.
Les persones interessades a participar hauran de realitzar el dibuix en una sola cara del punt de llibre i tindrà unes dimensions de 21 x 5,5 cm. Els treballs es presentaran en un sobre tancat en el qual s'anotarà l'edat del participant o la participant, i dins d'aquest sobre anirà un altre en què s'indicaran les dades personals.
Totes les persones que vulguin participar poden lliurar el sobre amb els treballs en el SAC de l'Ajuntament, en el SAC del Barri Orba ia la Biblioteca Central d'Alfafar i l'Agència de Lectura del Barri Orba.
El termini de presentació ja està obert i es tancarà el proper 28 de març. El premi es lliurarà el dia 2 d'abril i hi haurà un guardó per a cadascuna de les categories que consistirà en un lot de llibres. Amb els treballs que hagin participat es realitzarà una exposició a la Biblioteca Municipal d'Alfafar.
Les bases completes del concurs es poden consultar a la pàgina oficial de Facebook de la Biblioteca: Bibliored Alfafar.
Concurso_marca_paginas_2017

Alfafar llança l’III Concurs Marcapàgines amb motiu de la “VI Fira del Llibre”.

  • El tema triat per a la creació del marcapàgines és “Harry Potter, 20 anys amb nosaltres”.
  • En el concurs poden participar xiquets i xiquetes de 6 01:00 12 anys.
Alfafar 14/03/2017:
La regidoria de Biblioteca i Arxiu ha llançat la IIIª edició del concurs marcapàgines amb motiu de la “VI Fira del Llibre d’Alfafar 2017”.
El tema triat per a la creació del marcapàgines és “Harry Potter, 20 anys amb nosaltres” aprofitant l’aniversari del llançament de la primera pel·lícula de la saga.
El concurs està dirigit als xicotets i xicotetes del municipi, i es divideix en dues categories: la primera categoria per a xiquets i xiquetes de 6 01:00 9 anys i la segona categoria, per a xiquets i xiquetes de 10 01:00 12 anys.
Les persones interessades a participar hauran de realitzar el dibuix en una sola cara del marcapàgines i tindrà unes dimensions de 21 x 5,5 cm. Els treballs es presentaran en un sobre tancat en el qual s’anotarà l’edat del participant o la participant, i dins d’aquest sobre anirà un altre en el qual s’indicaran les dades personals.
Totes les persones que vulguen participar poden lliurar el sobre amb els treballs en el SAC de l’Ajuntament, en el SAC del Barri Orba i en la Biblioteca Central d’Alfafar i l’Agència de Lectura del Barri Orba.
El termini de presentació ja està obert i es tancarà el pròxim 28 Marc. El premi es lliurarà el dia 2 d’abril i hi haurà un guardó per a cadascuna de les categories que consistirà en un lot de llibres. Amb els treballs que hagen participat es realitzarà una exposició en la Biblioteca Municipal d’Alfafar.
Les bases completes del concurs es poden consultar en la pàgina oficial de Facebook de la Biblioteca: Bibliored Alfafar.