Alfafar porta a terme diferents millores a l'Espai Jove

Alfafar, 03/02/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de su concejalía de Juventud, ha dut a terme diferents millores a l'Espai Jove del municipi amb l'objectiu de renovar-lo i adequar-lo així a les necessitats de la població més jove del municipi.

Així, durante esta semana se completarán estas actuaciones que han consistido en pintar el interior del edificio, reparar el tejado o adquirir mobiliario como mesas y sillas. Així mateix, se ha comprado material deportivo para las instalaciones exteriores situadas en la plaza Sequer de Nelot como son la mini pista deportiva o las mesas de ping-pong.

Igualmente se ha adquirido 16 nuevos juegos de mesa y nuevos cascos para los ordenadores de uso público. La actuación incluye, del mismo modo, la limpieza de las sillas del espacio y la reparación de los sillones.

Alfafar duu a terme diferents millores en el Espai Jove

Alfafar, 03/02/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Joventut,,ca,ha publicat la llista definitiva dels sol,,ca,licitants que,,ca,segons els criteris de baremació recollits en les bases,,ca,rebran les ajudes al transport convocades per a aquest curs acadèmic,,ca,Amb la convocatòria d’aquestes ajudes,,ca,l’Ajuntament demostra continuar treballant per a garantir una vertadera igualtat d’accés als estudis superiors,,ca,i per a alleujar el màxim possible l’impacte que aquestes despeses suposen en l’economia de les famílies,,ca, ha dut a terme diferents millores en el Espai Jove del municipi amb l’objectiu de renovar-lo i adequar-lo així a les necessitats de la població més jove del municipi.

Així, durant aquesta setmana es completaran aquestes actuacions que han consistit a pintar l’interior de l’edifici, reparar la teulada o adquirir mobiliari com a taules i cadires. Així mateix, s’ha comprat material esportiu per a les instal·lacions exteriors situades en la plaça Sequer de Nelot com són la mini pista esportiva o les taules de ping-pong.

Igualment s’ha adquirit 16 nous jocs de taula i nous cascos per als ordinadors d’ús públic. L’actuació inclou, de la mateixa manera, la neteja de les cadires de l’espai i la reparació de les butaques.