Alfafar organitza el curs de formació en prevenció i mediació de conductes addictives

Alfafar, 19/02/2020

L’Ajuntament, a través del seu regidoria de Benestar Social, acull la VI edició de el curs de formació en prevenció i mediació de conductes addictives. La formació, que és de caràcter gratuït, està organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) perteneciente a la concejalía de Bienestar Social.

El curso dio comienzo el pasado 15 de febrero y se desarrollará entre el 15 de febrero y el 28 de març, sent els dissabtes 15, 22 i 29 de febrero el horario de 9 1 18h, i el 28 de març, d' 9 a 15h. D'aquesta manera, l'activitat durarà 45 hores i tindrà lloc a l'Espai Jove d'Alfafar, en la plaza Sequer de Nelot del municipio.

La formación incluye diversos contenidos como la introducción a la prevención de drogodependencias, psico biologia de les addiccions, la mediación como herramienta en contextos de ocio y tiempo libre y la Entrevista Motivacional aplicada a la mediación.

Alfafar, 19/02/2020

L’Ajuntament, a través de la seua regidoria de Benestar Social, acull la VI edició del curs de formació en prevenció i mediació de conductes addictives. La formació, que és de caràcter gratuït, està organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) pertanyent a la regidoria de Benestar Social.

El curs va donar principi el passat 15 de febrer i es desenvoluparà entre el 15 de febrer i el 28 Marc, sent els dissabtes 15, 22 jo 29 de febrer l’horari de 9 1 18h, i el 28 Marc, d' 9 a 15h. D’aquesta manera, l’activitat durarà 45 hores i tindrà lloc en el Espai Jove d’Alfafar, en la plaça Sequer de Nelot del municipi.

La formació inclou diversos continguts com la introducció a la prevenció de drogodependències, psico biologia de les addiccions, la mediació com a eina en contextos d’oci i temps lliure i l’Entrevista Motivacional aplicada a la mediació.