Alfafar organitza un taller d'emprenedoria digital per a dones

Alfafar, 23/10/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de igualtat, ha organitzat una formació d'emprenedoria digital per a dones durant els dies 21 i 23 d'octubre. Amb una durada de 6 hores, aquest taller ha estat enfocat en competències de màrqueting digital, el pensament de disseny, branding digital i eines tecnològiques de gestió interna i innovació.

La iniciativa es troba emmarcada en el projecte Extraordinàries, un projecte centrat en la formació digital a dones emprenedores a tot Espanya per tal de potenciar idees i negocis actius que estan generant valor i economia local per impulsar-los a nivell global.

A través de la formació presencial, la visibilitat i l’impuls dels referents, el programa ofereix diferents eines digitals a les emprenedores donant-los suport així en els seus negocis.

Alfafar, 23/10/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Igualtat, ha organitzat una formació d’emprenedoria digital per a dones durant els dies 21 jo 23 d’octubre. Amb una duració de 6 hores, aquest taller ha estat enfocat en competències de màrqueting digital, el pensament de disseny, branding digital i eines tecnològiques de gestió interna i innovació.

La iniciativa es troba emmarcada en el projecte Extraordinàries, un projecte centrat en la formació digital a dones emprenedores en tota Espanya amb la finalitat de potenciar idees i negocis actius que estan generant valor i economia local per a impulsar-los a nivell global.

A través de la formació presencial, la visibilització i l’impuls de referents, el programa ofereix diferents eines digitals a les emprenedores recolzant-los així en els seus negocis.