Alfafar organitza una formació de conducció de carretons dirigida a dones

Alfafar, 06/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seva àrea d'Igualtat, ha posat en marxa una formació específica de conducció de carretons dirigida a dones. El curs, en el qual participen 10 dones i que compta amb certificació oficial, s'imparteix des de dilluns 4 de novembre i fins divendres 15 en el Espai de Igualtat de Alfafar. Els objectius d'aquesta formació passen per conèixer les modalitats, condicionants i riscos de les diferents operacions de manipulació de càrregues, en funció dels equips i entorns habituals i per aprendre a utilitzar els carretons en els entorns que se'ls ha definit.

Així, la formació compta amb una part teòrica, que inclou informació sobre el carretó a utilitzar, els conceptes i legislació bàsica, la conducció en buit i amb càrrega o l'ús de les vies públiques, entre d'altres continguts i un examen pràctic que es realitza després que les participants realitzin les pràctiques en empresa incloses en aquest curs.

En ese sentido, des de l'Ajuntament es posa en marxa aquesta iniciativa per tal de complir amb un dels objectius de el pla municipal d'igualtat al voltant de l'ocupació i la formació de dones en sectors masculinitzats. Més, amb aquest curs les participants obtenen un certificat de capacitació que millora la seva ocupabilitat.

Alfafar, 06/11/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea d’Igualtat, ha posat en marxa una formació específica de conducció de carretons dirigida a dones. El curs, en el qual participen 10 dones i que compta amb certificació oficial, s’imparteix des del dilluns 4 de novembre i fins al divendres 15 en el Espai de Igualtat d’Alfafar. Els objectius d’aquesta formació passen per conéixer les modalitats, condicionants i riscos de les diferents operacions de manipulació de càrregues, en funció dels equips i entorns habituals i per aprendre a utilitzar els carretons en els entorns que se’ls ha definit.

Així, la formació compta amb una part teòrica, que inclou informació sobre el carretó a utilitzar, els conceptes i legislació bàsica, la conducció en buit i amb càrrega o l’ús de les vies públiques, entre altres continguts i un examen pràctic que es realitza després que les participants realitzen les pràctiques en empresa incloses en aquest curs.

En aqueix sentit, des de l’Ajuntament es posa en marxa aquesta iniciativa amb la finalitat de complir amb un dels objectius del pla municipal d’igualtat entorn de l’ocupació i la formació de dones en sectors masculinizados. A més, amb aquest curs les participants obtenen un certificat de capacitació que millora la seua ocupabilitat.