Alfafar organitza una formació per a la prevenció de conductes addictives

Alfafar, 13/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de benestar Social, organitza la sisena edició de el curs de formació en prevenció i mediació de conductes addictives. La formació, que és de caràcter gratuït, està organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) perteneciente a la concejalía de Bienestar Social.

El curs es desenvoluparà entre el 15 de febrer i el 28 de març, sent els dissabtes 15, 22 i 29 de febrer l'horari de 9 1 18h, i el 28 de març, d' 9 a 15h. D'aquesta manera, l'activitat durarà 45 hores i tindrà lloc a l'Espai Jove d'Alfafar, a la plaça Sequer de Nelot del municipi.

entre els continguts que es treballaran es troben la introducció a la prevenció de drogodependències, psico biologia de les addiccions, la mediació com eina en contextos d'oci i temps lliure i l'Entrevista Motivacional aplicada a la mediació.

les persones interessades en realitzar aquest curs poden inscriure a través del correu electrònic upcca@alfafar.es.

Aquesta formació se suma a les diferents accions que porta a terme la UPCCA al llarg de l'any tant a través de cursos o formacions com d'activitats en els centres educatius d'Alfafar.

Alfafar, 13/01/2020

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Benestar Social, organitza la sisena edició del curs de formació en prevenció i mediació de conductes addictives. La formació, que és de caràcter gratuït, està organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) pertanyent a la regidoria de Benestar Social.

El curs es desenvoluparà entre el 15 de febrer i el 28 Marc, sent els dissabtes 15, 22 jo 29 de febrer l’horari de 9 1 18h, i el 28 Marc, d' 9 a 15h. D’aquesta manera, l’activitat durarà 45 hores i tindrà lloc en el Espai Jove d’Alfafar, en la plaça Sequer de Nelot del municipi.

Entre els continguts que es treballaran es troben la introducció a la prevenció de drogodependències, psico biologia de les addiccions, la mediació com a eina en contextes d’oci i temps lliure i l’Entrevista Motivacional aplicada a la mediació.

Les persones interessades a realitzar aquest curs poden inscriure’s a través del correu electrònic upcca@alfafar.es.

Aquesta formació se suma a les diferents accions que duu a terme la UPCCA al llarg de l’any tant a través de cursos o formacions com d’activitats en els centres educatius d’Alfafar.