Alfafar organitza una variada programació nadalenca

Alfafar, 04/12/2019

L'Ajuntament d'Alfafar organitza, un any més, un seguit d'activitats nadalenques dirigides a tots els públics. Així, les regidories de Cultura, Joventut, Mercats, Comerç i Igualtat han treballat conjuntament per dissenyar i organitzar una programació variada que començarà el 14 de desembre i finalitzarà el 5 de gener.

Las actividades comenzarán con los concurso de belenes de las fallas y el primero fin de semana arrancará con una agenda muy apretada con la que los vecinos y vecinas de Alfafar podrán disfrutar de una exhibición de baile por parte de Alfafar Baila Danzas y la fábula Sonido de Bassi, del mercado navideño solidario y del concierto de Navidad de la orquesta Pulso y Púa Celia Giner junto con el Coro de Alfafar.

La semana del 16 de diciembre comenzará con un taller de maquillaje, seguido de actuaciones musicales de el Centro Municipal de Mayores, teatro con el musical “La Vida se Bella”, talleres de dulces navideños o una velada para la tercera edad con las actuaciones de Carlos Barfi y Mariló Salas. Dissabte 21 al migdia es durà a terme la campanya per a la promoció de joguines no sexistes i no violentes a més de tallers i sortejos al Mercat Municipal i el certamen de nadales. El domingo habrá un paseo de Navidad y conciertos del Centro Instructivo Musical de Alfafar (CIMA) i l'Agrupació Musical Orba (AMOR).

La semana del 24 l' 29, i aprofitant que els i les escolars estan gaudint de les seves vacances nadalenques, es concentra la major oferta d'activitats per als més joves con activitats infantils, tallers, espectacles infantils, curs d'aquarel·la per a menors d'entre 5 i 16 anys, cine infantil o el torneo de fútbol solidario “Ningún niño ni niña sin juguete”.

Més, un dels actes centrals d'aquesta festivitat serà l'organitzat per a la nit del,,es,dia en què els i les alfafarenses acomiadaran el nou any i celebraran amb fraternitat l'arribada del,,es,a la festa de cap d'any,,es,L'última setmana de la programació de Nadal arrencarà & nbsp; el dia dos amb l'actuació del mag Carlos Barfi,,es,el taller de regals anti crisi i l'espectacle infantil "cantant i la màgia per davant",,es,El taller de decoració de pots nadalencs,,es,la visita a Expo Jove,,ca,la tarda de jocs de taula,,es 31 de desembre, día en el que los y las alfafarenses despedirán lo nuevo año y celebrarán como fraternidad la legada del 2020 en la fiesta de fin de año.

L'última setmana de la programació de Nadal arrencarà el dia 2 con el taller de elaboración de botas de Navidad, els espectacles infantils "Cantant i la màgia por davant", Animagic, el nadal de l'Àlex i Festa Clown. Una serie de actividades que tendrán su colofón y punto y final con la visita de los pajes de los Reyes Magos y en la tradicional Cabalgata de los Reyes Magos por las callas del municipio el día 5 de gener.

Con esta programación, el Ayuntamiento quiere celebrar unas fiestas de Navidad dando el protagonismo a la ciudadanía de Alfafar y, especialment, als més petits i petites de l'municipi.

Alfafar, 04/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar organitza, un any més, una sèrie d’activitats nadalenques dirigides a tots els públics. Així, els regidories de Cultura, Joventut, Mercats, Comerç i Igualtat han treballat conjuntament per a dissenyar i organitzar una programació variada que començarà el 14 de desembre i finalitzarà el 5 de gener.

Els activitats començaran amb el concurs de pesebres dels falles i el primer cap de setmana arrancarà amb una agenda molt estreta amb la qual els veïns i veïnes d’Alfafar podran gaudir d’una exhibició de ball per part d’Alfafar Balla Danses i la rondalla Sota de Bassi, del mercat nadalenc solidari i del concert de Nadal de l’orquestra Pols i Pua Celia Giner juntament amb el Cor d’Alfafar.


La setmana del 16 de desembre començarà amb un taller de maquillatge, seguit d’actuacions musicals en el Centre Municipal de Majors, teatre amb el musical “La Vida és Bella”, tallers de dolços nadalencs o una vetlada per a la tercera edat amb els actuacions de Carlos Barfi i Mariló Salas. El dissabte 21 al migdia és durà a terme la campanya per a la promoció de joguets no sexistes i no violents a més de tallers i sortejos en el Mercat Municipal i el certamen de nadales. El diumenge hi haurà un passeig de Nadal i concerts del Centre Instructiu Musical d’Alfafar (CIM) i l’Agrupació Musical Orba (AMOR).

La setmana del 24 l' 29, i aprofitant que els i els escolars estan gaudint dels seues vacances nadalenques, és concentra la major ofereix d’activitats per als més joves amb activitats infantils, tallers, espectacles infantils, curs d’aquarel·la per a menors de 5 jo 16 anys, cinema infantil o el torneig de futbol solidari “Cap xiquet ni xiqueta sense joguet”.

A més, un dels actes centrals d’aquesta festivitat serà l’organitzat per a la nit del,,ca,dia en què els i les alfafarenses acomiadaran el nou any i celebraran amb fraternitat l’arribada del,,ca,en la festa de cap d’any,,ca,L’última setmana de la programació de nadal arrancarà el dia dos amb l’actuació del mag Carlos Barfi,,ca,el taller de regals anti crisis i l’espectacle infantil “cantant i la màgia per davant”,,ca,El taller de decoració de pots nadalencs,,ca,la vesprada de jocs de taula,,ca 31 de desembre, dia en què els i els alfafarenses acomiadaran el nou any i celebraren amb fraternitat l’arribada del 2020 en la festa de cap d’any.

L’última setmana de la programació de nadal arrancarà el dia 2 amb el taller d’elaboració de pots de Nadal, els espectacles infantils “Cantant i la màgia per davant”, Animagic, el nadal d’Álex i Festa Clown. Una sèrie d’activitats que tindran el seu colofó i punt i final amb la visita dels patges dels Reis Mags i en la tradicional Cavalcada dels Reis Mags pels carrers del municipi el dia 5 de gener.

Amb aquesta programació, l’Ajuntament vol celebrar uneixes festes de Nadal donant el protagonisme a la ciutadania d’Alfafar i, especialment, als més xicotets i xicotetes del municipi.