Alfafar posa en marxa el Servei Municipal d'Informació al Consumidor

  • Els veïns i veïnes d'Alfafar podran tramitar les seves reclamacions sense sortir del municipi.
  • El SMIC de Alfafar, que es presenta divendres que ve 13 de març al Saló de Plens, es posarà en funcionament a l'Edifici Ventura Alabau.

Alfafar: 09/03/15:

L'Ajuntament d'Alfafar presentarà el proper divendres dia 13 de març, al Saló de Plens de l'Ajuntament, el Servei Municipal d'Informació al Consumidor d'Alfafar (SMIC).

El SMIC neix amb l'objectiu de prestar informació, orientació i assessorament en matèria de consum als veïns i veïnes d'Alfafar, permetent a més la tramitació de reclamacions i denúncies sense necessitat que el / la interessat / a surti del municipi.

Aquest servei serà prestat a través de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana els dimarts de 10h a 13h al 2n pis de l'Edifici Ventura Alabau, al C / Juliol Colomer, # 2 (al costat del Mercat Municipal).

Complementàriament a aquest horari, el primer dimarts de cada mes es prestarà aquest servei al Barri Orba, desplaçant a més a altres barris d'Alfafar, en funció de les peticions veïnals que recullin els / les tècnics / es municipals.

Mitjançant tallers, xerrades i activitats formatives, el SMIC informarà la ciutadania sobre els drets i deures que tenen com a consumidors / es, i es duran a terme campanyes concretes en períodes en què s'incrementen les compres de manera significativa, com Nadal o Rebaixes, per assessorar sobre els criteris que garanteixen una compra segura.

Aquest nou servei municipal s'ha creat per donar resposta a les peticions dels veïns i veïnes d'Alfafar, estimulades per l'auge comercial que viu el municipi.