Alfafar pone en marcha la iniciativa solidaria “Nadals Entranyables”

Alfafar, 11/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través del seu regidoria de Benestar Social i en coordinació amb la Direcció General de Persones Majors de la Conselleria d'Igualtat i polítiques Inclusives, organiza el programa “Nadals Entranyables”. aquesta iniciativa, que es troba emmarcada en els programes d'Autonomia i de Envelliment Actiu de l'consistori, ofereix una alternativa a persones grans que estiguin soles per passar el Nadal en companyia.

Així, el programa va dirigit a les persones grans que puguin realitzar per si soles les activitats bàsiques de la vida diària, que visquin soles, no tinguin família o presentin conflicte greu i tinguin dificultats de socialització, és a dir de connexió amb altres grups d'iguals o associacions.

En ese sentido, “Nadals Entranyables” incluye una estancia de 5 dies (4 nits), l' 23 l' 27 de desembre de 2019, en un hotel situat en un municipi de la costa a cada una de les tres províncies de la Comunitat Valenciana (Alacant, Castelló i València) en règim de pensió completa. Inclou a més transport d'anada i volta fins a l'establiment hoteler des de l'estació d'autobusos de València i sopar especial de Nit de Nadal i dinar especial de Nadal. En el cas d'Alfafar, seran 12 persones les que gaudeixin aquest any de la iniciativa.

"Nadals Entranyables" busca donar resposta a una competència d'intervenció social municipal com és l'aïllament i la solitud d'algunes persones grans, però també és una bona eina de detecció i atenció a aquest tipus de persones amb diagnòstic greu d'aïllament.

Alfafar, 11/12/2019

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Benestar Social i en coordinació amb la Direcció General de Persones Majors de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, organitza el programa “Nadals Entranyables”. Aquesta iniciativa, que és troba emmarcada en els programes d’Autonomia i d’Envelliment Actiu del consistori, ofereix una alternativa a persones majors que estiguen sols per a passar el Nadal en companyia.

Així, el programa va dirigit als persones majors que puguen realitzar per si sols els activitats bàsiques de la vida diària, que visquen sols, no tinguen família o presenten conflicte greu i tinguen dificultats de socialització, és a dir de connexió amb altres grups d’iguals o associacions.

En aqueix sentit, “Nadals Entranyables” inclou una estada de 5 mor (4 llémenes), l' 23 l' 27 de desembre de 2019, en un hotel situat en un municipi de la costa en cadascuna dels tres províncies de la Comunitat Valenciana (Alacant, Castelló i València) en règim de pensió completa. Inclou a més transport d’anada i volta fins a l’establiment hoteler dónes de l’estació d’autobusos de València i sopar especial de Nochebuena i menjar especial de Nadal. En el cas d’Alfafar, seran 12 persones els que gaudisquen enguany de la iniciativa.

“Nadals Entranyables” a prop donar resposta a una competència d’intervenció social municipal com és l’aïllament i la soledat d’algunes persones majors, però també és una bona eina de detecció i atenció a aquesta mena de persones amb diagnòstic greu d’aïllament.